Dnevni horoskop za ponedeljek, 31. januarja 2022

30. januar 2022
Dnevni horoskop za ponedeljek, 31. januarja 2022

Dnevni horoskop za ponedeljek, 31. januarja 2022

30. januar 2022
Avtor: Horoskop.si

Ne bodite presenečeni, če vas bo konjunkcija med Luno in Plutonom popeljala v neprilagodljivost.

Pričakujte številna nestrinjanja, borbo za pozornost ter čustveno dramo. Uporabite zagnanost v pozitivnem smislu, vendar bodite pri vsem kar počnete dovolj zbrani in osredotočeni.

OVEN

Z energijo lune v vodnarju boste prehiteli težave in jih rešili še preden bodo dobile negativen priokus. Več sreče se nakazuje tudi samskim, ki boste zelo zadovoljni s svojim videzom.

BIK

Nikar se po nepotrebnem ne pritožujte, saj ste sami odgovorni za nastale napake, ki se v zadnjem času pojavljajo v vaši bližini. Skok v novo zadevo bo tokrat več kot ugoden.

DVOJČKA

Pomembno bo, da ste v medsebojnih odnosih blagi, skromni ter odprti. Če pa boste še povezani s svojim notranjim jazom, vas nihče ne bo mogel pretentati. Vztrajajte v svojih zadevah.

RAK

Znali se boste usmeriti v prave odločitve, ki vam prinašajo z luno v vodnarju nenavadno prodornost. Prijateljstvo bo v popoldanskih urah zelo sproščeno, še posebej z nežnejšim spolom.

LEV

Sedaj nikakor ni pravi čas za soočenja, saj bi se lahko zaradi lune v znamenju vodnarja zapletli v konflikte. Lahko pa se znebite stvari in vsega, kar je potrebno v življenju odpraviti.

DEVICA

Zaradi notranjega nemiru se lahko pojavijo napetosti v družini. Priporočljivo je, da z delom na sebi pridete do določenih spoznanj in razčistite kaj želite imeti in česa ne potrebujete.

TEHTNICA

Nikar ne bodite žalostni. Stvari se bodo z energijo lune v vodnarju začele premikati vendar ne po naključju, temveč med drugimi tudi zato, ker ste se vi tako odločili. Zaupajte sebi!

ŠKORPIJON

Zelo boste zahtevni, vendar se boste kljub temu z luno v vodnarju dobro počutili. Spremljala vas bo tudi samozavest, s pomočjo katere boste sposobni na glas izraziti svoja čustva.

STRELEC

Bodite na področju kariere bolj prilagodljivi in svoje znanje ter sposobnosti izražajte v dejanjih, ne z besedami. Le tako se boste osvobodili strahu ter slabe volje sodelavcev in nadrejenih.

KOZOROG

Nekdo, ki vam je zelo blizu, bo hrepenel po nežnostih, iz vas pa bo gorela močna strast, ki jo boste težko umirili. Ves čas se vam bo nekam mudilo, zato vas bodo označili da ste nervozni.

VODNAR

Z luno v vašem znamenju bo vsekakor pestro, sicer pa dobro premislite, v kaj se spuščate. Priporočljivo je, da zadeve poskusite razčistiti z umirjeno komunikacijo in zbranostjo.

RIBI

Danes boste nagnjeni k želji, da greste mirno čez razlike v partnerstvu glede delitve oblasti, intimnih zadev, financ in drugih čustveno obarvanih tem. Raje se posvetite sebi!

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic