Dnevni horoskop za ponedeljek, 5. februarja 2024

04. februar 2024

Dnevni horoskop za ponedeljek, 5. februarja 2024

04. februar 2024

Prijateljski odnosi vam prinašajo več zadovoljstva kot ljubezen in globoke povezave.

Merkur prehaja v znamenje vodnarja, zato je čas, da se prenehate obremenjevati s preteklostjo. Prepustite se takšnemu življenju, kot se vam ponuja sedaj, v tem trenutku.

Čeprav boste stremeli k temu, da bi rešili vse naenkrat, boste kmalu spoznali, da se izgubljate v površnosti. Ne iščite krivde drugje, raje iskreno priznajte svoje napake.

OVEN

Določeni ljudje vas ne morejo razumeti, dokler ste prepričani, da so proti vam in vas ne podpirajo. Nikar ne bodite črnogledi, saj boste z luno v strelcu dobili še eno priložnost.

BIK

Čas je, da se začnete učiti na napakah, posebno ko boste naleteli na nekaj težav z denarjem ali službenimi zadevami. Sprostite se in z energijo strelca razmislite, saj očitno potrebujete več časa.

DVOJČKA

V trenutku boste začutili rahlo nezadovoljstvo, ki vas lahko pripelje do čustvene razdvojenosti in nestabilnosti. Premislite, koliko vam pomeni iskren in direkten odnos, ter ga negujte.

RAK

Pokažite prijateljem in znancem, da jih poslušate in da jim stojite ob strani. Tudi če vas ne bodo za nič prosili, jim bo že samo to olajšalo njihove težave in dvome. Seveda pa ne pozabite tudi nase.

LEV

Obdržite trezno glavo, ko se vam bo preteklost hotela približati. Uspešni boste, še posebej tisti, ki se že dolgo časa trudite, da bi na poslovnem in finančnem področju priplezali nekoliko višje.

DEVICA

Občutek zavezništva, topline in ljubezni vam bo okrepil samozavest. Ne bodite zadržani, vključite se v kakšno skupino, ki je tesno povezana s tistimi stvarmi, ki vas zanimajo.

TEHTNICA

Ne verjemite praznim obljubam, ki jih boste prejeli od znancev. Za vsak primer vprašajte za še dodatne napotke. Potrebovali boste več sreče, ki jo boste črpali na urejenem ljubezenskem področju.

ŠKORPIJON

Ne vlagajte energije v stvari, ki so trenutno nepotrebne. Izogibajte se kakršnim koli naglim odločitvam. Pustite vsaki stvari, naj dozori. Napetost bo kljub luni v znamenju strelca, ki načeloma vodi v optimizem velika.

STRELEC

Spontanost bo z energijo lune v vašem znamenju nalezljiva. Ekipne dejavnosti vas lahko popeljejo v svet pestrega dogajanja. Nekateri si boste vzeli še čas za ljubezen.

KOZOROG

Nova ideja, ki se bo naključno prebudila, vam bo všeč in imeli boste veliko ustvarjalne svobode, ki jo seveda izkoristite. Ne bo vam treba dolgo čakati na ugodne izide, saj z luno v strelcu prihajajo spontano.

VODNAR

V ozračju bo prisoten nemir, ki bo kratil dogovarjanje in zbrano delo. Tokrat vam ne bo do čakanja, čeprav ste si že vnaprej vzeli več časa za vse opravke, ki so na sporedu.

RIBI

Prilagoditi se morate, kar ni lahka naloga za vas, ki se po navadi dolgo oklepate znanega. Analizirali boste zadevo iz preteklosti, vendar nikar preveč ne komplicirajte, raje rešujte zadeve spontano.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic