Dnevni horoskop za ponedeljek, 7. februarja 2022

06. februar 2022
Dnevni horoskop za ponedeljek, 7. februarja 2022

Dnevni horoskop za ponedeljek, 7. februarja 2022

06. februar 2022
Avtor: Profimedia

Konjunkcija med Luno in Uranom prinaša presenečenja, nenavadno delovanje in spremembe.

V notranjosti se boste težko popolnoma umirili, saj boste imeli ves čas občutek, da vas za naslednjim vogalom čaka še nekaj. Pazite, da v krogu sodelavcev, ki ne bodo najbolj prilagodljivi ne zanetite kakšnega brezglavega konflikta.

OVEN

Ne računajte na tiste stvari, ki so izrečene prehitro, posebno na poslovnem področju, saj bo v zraku nekaj labilnosti. Marsikaj boste morali začeti znova, kar vas bo razjezilo in hkrati utrudilo.

BIK

Čeprav bo energija vašega znamenja načeloma ugodna, se ne morete dogovoriti glede večjih poslov ali finančnih zadev. V resnici gre bolj za to, da si vse želite ustvariti tako, kot ste si zamislili.

DVOJČKA

Bodite bolj spontani in nikar ne načrtujte preveč v nerealni smeri. Potrudite se le, da bodo vaše besede direktne in iskrene. Kar nekaj ljudi vas bo namreč čakalo, nikar jih ne razočarajte.

RAK

Pred vami je uspešen dan saj bo končno prisotnih mnogo priložnosti za osebno rast in razvoj. Naklonjenost lune v biku vam bo podarila harmonijo in romantiko v ljubezenskih odnosih.

LEV

Če boste imeli srečo, boste prejeli navodila in smernice, ki bodo zelo natančne. Pred vami je nov delovni izziv, ki bo pomembne narave, zato se zberite in sestavite in se usmerite k rešitvam.

DEVICA

Danes boste zmedeni in precej zasanjani, bolj počasni, še vedno pa trmasto prepričani v svojo usodo. Nekdo vas bo opozarjal na to, da se določeni premiki ne morejo začeti brez vas.

TEHTNICA

Nekdo vas zaradi vpliva lune v biku vztrajno preseneča s trmo in svojimi principi. To zagotovo ni pravi način, da se vam približa. Odzvali se boste počasi, toda zelo direktno.

ŠKORPIJON

Želeli ali ne se boste spomnili vsega, s čimer ste odlašali ali puščali na stranskem tiru. Pod pritiskom boste najučinkovitejši, utrujenost, ki jo prinaša luna v biku boste znali premagati.

STRELEC

Med ljubezenskim področjem in delom se v zadnjih časih prepogosto odločate za posel. Zato ne bodite presenečeni, če boste na področju čustev slišali tudi nekaj, kar vam ne bo všeč.

KOZOROG

Nekdo vas bo prepričal o zadevi, v katero prej nikakor niste verjeli. Uspelo mu bo predvsem zato, ker bo vse skupaj predstavil z nenavadnimi besedami in načinom, ki vas bo šarmiral.

VODNAR

Omejitve so tisti del življenja, kateri vam bo predstavljal priložnost za raste ter osebni napredek. Ne pozabite na dejstvo, da imate v svoji bližini ljudi, kateri vam bodo z veseljem prisluhnili.

RIBI

Z energijo lune v biku boste zapravljivi in zelo komunikativni. Pokazali boste, da ne odpuščate zlahka tistim, ki do vas niso iskreni. V ljubezni bo nekaj napetosti, saj sta oba izredno trmasta.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic