Dnevni horoskop za soboto, 1. junija 2024

31. maj 2024
Dnevni horoskop za soboto, 1. junija 2024

Dnevni horoskop za soboto, 1. junija 2024

31. maj 2024

Vpliv konjunkcije med Luno in Neptunom boste zaznavali kot podzavestno impulzivnost ter prehodno nezadovoljstvo, zato boste notranji mir težko poiskali.

Najbolj smotrno bi bilo, da se ravnate po instinktu. Zlahka se lahko naveličate rutine, zato poskrbite, da se bo ves čas nekaj dogajalo.

V očeh drugih boste prijetni, duhoviti in očarljivi. Pazite, saj lahko v vznemirjenem stanju ravnate nekoliko nerazumno.

OVEN

Nekoga, ki vam želi le dobro zaradi energije lune v vašem znamenju nikar ne poskušajte prepričati, da nima prav. Nikar ne spreglejte dejstva, da se lahko tudi vi kdaj v nečem zmotite.

BIK

Če ne boste pokazali samozavesti, vas lahko mnenja drugih povozijo ter obremenijo. Zadeve na zasebnem področju, ki se jih morda ne zavedate, se lahko razkrijejo v prijetnem smislu.

DVOJČKA

Čisto narobe je pričakovati, da vas bodo drugi spravili v dobro voljo. Preveč razmišljate o nečem, kar ste pred kratkim brez pretiranega analiziranja enostavno izpustili. Naredite tako tudi sedaj.

RAK

Poskusite nadaljevati v tisti smeri, ki se je že pred kratkim izkazala za zelo smiselno. Sposobni ste, torej se čim prej otresite tistih, ki samo prežijo, kako bi se okoristili in vam metali polena pod noge.

LEV

Manjša negotovost vas lahko preveč obremeni, zato se nikar ne sprašujte, zakaj ste se znašli v določeni situaciji. Nadaljujte spontano z mislijo, da vam bo tokrat vse skupaj naklonjeno.

DEVICA

Ves čas boste imeli kljub luni v znamenju ovna, ki prebuja akcijo občutek, da ste okorni, leni in nezadovoljni, kar vas bo spravljalo v slabo voljo. Morda je razlog, da na področju čustev niste zadovoljni.

TEHTNICA

Vse bolj boste nestrpni, ker se vam bo zdelo, da se nič ne dogaja tako, da bi zadovoljilo vaš prefinjen okus. Čim prej se skušajte znebiti te negativne lastnosti, ki samo prebuja konflikte.

ŠKORPIJON

Zaradi nepremišljenih besed boste razočarani nad odzivom, ki bo oster in hladen. Morda se bo pojavilo slabše razpoloženje, saj boste imeli občutek, da ste popolnoma sami za vse.

STRELEC

Neprestano odvračate misli od družinske situacije, o kateri bi morali čim prej spregovoriti. Nič lažje vam ne bo, če boste svojo odločitev za nekaj časa pustili pri miru.

KOZOROG

Izplača se vam potruditi in si z iznajdljivo energijo lune v znamenju ovna olajšati zadeve tam, kjer lahko vplivate nanje v direktnem smislu. Ljubezen bo tista, ki vas bo dodatno izpopolnila.

VODNAR

Čustvena izpoved, ki jo boste doživeli, vas bo dvignila nad gladino. Zdaj bi lahko začeli uresničevati vse, za kar prej niste imeli možnosti, saj boste pokali od sreče in dobre volje.

RIBI

Prihaja trenutek, ki ste ga na ljubezenskem področju dolgo čakali. Želeli si boste bližine osebe, ki jo pogrešate, zato boste z veseljem naredili pogumen korak, ter izrazili željo po poglobitvi.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic