Dnevni horoskop za soboto, 26. marca 2022

25. marec 2022

Dnevni horoskop za soboto, 26. marca 2022

25. marec 2022

Pričakujte bolj hladno vzdušje, še posebej v ljubezni in medsebojnih odnosih.

Karkoli boste počeli, boste previdni in zelo premišljeni, o spontanosti ne bo niti sledu. Težko vas bo navdušiti za katerokoli novo idejo. Raje boste končali kar je odprto in se usmerili v izgradnjo boljše ter stabilne finančne strukture.

OVEN

Želite si nekaj novega in boljšega, kar bi godilo vaši ambiciozni duši. Dolgo časa je trajalo, da so se stvari začele postavljati na svoje mesto, vendar kdor čaka tudi dočaka. Zadovoljni boste.

BIK

Kljub luni v kozorogu prihaja naglica in imeli boste občutek, da ne morete postoriti vsega kar od vas pričakujejo. Na ljubezenskem področju si žal ne morete privoščiti improvizacije, raje izberite iskrenost.

DVOJČKA

Z veseljem boste odmislili nekaj, kar vam je že večkrat povzročilo preglavice. Prihaja novica, ki vas niti ne bo presenetila. Po tihem ste že dlje časa slutili, kaj se bo sedaj zgodilo.

RAK

Doma boste čutili več podpore ter nežnosti in morda se boste celo vprašali, če to ni posledica vaše spremembe. Z veseljem se boste vključili v kakšno delo, ki vas bo dopolnjevalo.

LEV

Družina bo zaplenila vso pozornost in ne bo vam žal za lepe trenutke, ki se vam obetajo. Dan boste preživeli v čudovitem vzdušju in na prvem mestu bo zagotovo sproščenost, ki jo boste delili.

DEVICA

Kljub luni v kozorogu boste sprostili določene blokade, ki vas omejujejo že dlje časa. Čeprav boste skozi dan utrujeni, si boste v mislih znali nanizati prave načrte za prihodnje dni.

TEHTNICA

Naj se vam ne mudi s spremembami na družabnem področju. Prepustite se lenobnemu dogajanju in uživajte tam kjer se dobro počutite. V ljubezni se bo zaiskrilo, ko boste najmanj pričakovali.

ŠKORPIJON

Zaradi hladne energije lune v kozorogu se ne boste preveč ukvarjali s svojimi mislimi, ki vas bodo vodile daleč nazaj. Če imate morda možnost, kakšno stvar popravite ali pa samo spremenite.

STRELEC

Prihaja kopica razlogov za dobro voljo. Pozabite na zadržanost in stroga pravila, ki vam jih narekujejo. Samski, poiščite novo priložnost, nekaj vam je očitno usojeno, zato se odločite brez strahu.

KOZOROG

Če ste videli prejšnje dni veliko priložnosti, ste zdaj na vrsti za izpolnjevanje želja. Luna v vašem znamenju bo pričarala zadovoljstvo ter predvsem umirjenost s katero boste lažje delovali tudi doma.

VODNAR

Ne bo pravih priložnosti, da bi razširili svoja obzorja, zato bodite kar se da potrpežljivi. Pot do bistva bo vodila po številnih ovinkih, ki pa skrivajo v sebi tudi določene manjše napetosti.

RIBI

Kar bo v vas, boste oddajali tudi na zunaj in če vas bo kdo zaradi tega želel popravljati ali spremeniti, se ne pustite in ostanite dobro misleči. Prave stvari se bodo odvile, ko boste začeli verjeti vanje.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic