Dnevni horoskop za soboto, 27. januarja 2024

26. januar 2024

Dnevni horoskop za soboto, 27. januarja 2024

26. januar 2024

Uživali boste predvsem v materialnem udobju, stremeli boste k temu, da se počutite varno in zadovoljno.

Hitre instinkte in borbenost lahko uporabite za obrambo tistih in tistega kar vam je pri srcu. Če ostanete v vznemirjenem stanju, boste verjetno načeli kakšen konflikt. Moč in dodatno energijo boste zaznali na področju ljubezni, o vsem kar vas muči se boste iskreno in odprto pogovorili.

OVEN

S skupnimi moči se boste v domačem okolju prebili do pomembne točke, ki obljublja v prihodnje boljše razumevanje. Govora bo tudi o finančnih zadevah, kar vas lahko malce obremeni.

BIK

Dovolj imate prigovarjanja, ki vas že nekaj časa obkroža. Razočarani boste nad določenimi mnenji in težko se boste ob sarkastičnih pripombah na področju družinskih odnosov zbrali.

DVOJČKA

Znali se boste postaviti zase in kljub oviram, ki se bodo pojavile diplomatsko izpeljati vse skupaj. Finančno področje vas bo tokrat nekoliko razočaralo in pustilo v dvomih.

RAK

Že nekaj časa se sprašujete kje je vsa energija, ki vas je spremljala še pred kratkim. Notranja moč, ki jo skozi dan prebujala luna v levu vas vodi v prijetne situacije in prebuja dejstva.

LEV

S pomočjo lune v svojem znamenju se boste skozi dan lažje prebili do kakšne koristne zadeve, ki bi vas malce navdihnila in razveselila. Nikar ne bodite na področju ljubezni tako zelo zmedeni.

DEVICA

V kolikor vas nekdo ne bo želel razumeti, se boste znali postaviti zase ter tudi argumentirati vse kar bo potrebno. Zaustavili se boste pri ljubezenskih zadevah, ki niso rešene.

TEHTNICA

Zmanjkalo vam bo energije za težje delo, zato se boste za trenutek zaprli vase in skušali razmisliti katera pot bi lahko bila v prihodnosti za vašo naravo najbolj lahkotna.

ŠKORPIJON

Ne bo vam jasno kako glede pomembne situacije naprej in koga vprašati za podrobnosti. Skušajte se poglobiti v neverjetne zaznave, ki vas bodo po tihem spremljale.

STRELEC

Zunanja podoba bo na vrhu prioritet, saj si boste močno želeli poudariti svojo lepoto. Ugodne vibracije vas bodo v domačem okolju prepričale, da skušate razumeti kaj je tisto, pri čemer bi morali nekomu pomagat.

KOZOROG

Vaša razlaga bo vsebovala zgolj dejstva, zato vam bodo nenehno postavljali podvprašanja. Pričakujte več strinjanja kot nestrinjanja, kar vam bo zelo pisano na kožo.

VODNAR

Pričakujte močno osredotočenost ter takšne zamisli, ki vam lahko pomagajo, da se prebijete v ospredje in skušate bolj odločno ter bolj budno spremljati dogajanje v svoji okolici.

RIBI

Skozi dan se boste usmerjali k družini in skupaj lahko pridete do pomembnih ugotovitev. Ne bodite presenečeni, če bodo zvečer, ko luna prehaja v devico nekateri do vas zelo zahtevni.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic