Dnevni horoskop za soboto, 31. decembra 2022

30. december 2022

Dnevni horoskop za soboto, 31. decembra 2022

30. december 2022

Zaupajte vase in v svoje sposobnosti, le tako boste lažje in bolj spretno prebrodili bitko s svojim egom, ki bo večkrat prikukal na plano.

Kljub vsem dvomom se skušajte prepustiti skupnim odločitvam, le tako boste kasneje bolj zadovoljni. Sreča in strast se nasmihata v večernih urah, vendar bo treba vse skupaj prebuditi ob pravem trenutku. Znali boste slediti pravemu instinktu. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Poiščite, če vas nekaj muči, tolažbo med prijatelji. Ne trmarite in ne tiščite problemov v sebi, saj jih boste s tem samo še povečali. Pomagalo vam bo, če se izpoveste in prisluhnete nasvetu. 

BIK
Iskali boste nekoga, ki vam bo stal ob strani in vas podpiral v težkih trenutkih. Če boste spretni in iskreni v komunikaciji, lahko pridete do pomembnega dogovora, ki bo olajšal potek zadeve ki vas skrbi. 

DVOJČKA
Negotovi trenutki, ki so pred vami lahko kljub praznično obarvani energiji prebudijo nekaj težav. Ne predajajte se prenagljenim odločitvam, raje počakajte na jutri, ko boste obrnili nov list. 

RAK
Čeprav bo dopoldne, ko bo luna še v ovnu prihajalo do manjših konfliktov in nesporazumov, vse skupaj niti ni omembe vredno, kajti večer v družbi tistih, ki jih imate najraje, bo prečudovit. 

LEV
Na ljubezenskem področju boste razmišljali o poglobitvi, ki si je želite že nekaj časa, vendar ne boste našli pravega trenutka, da bi vse skupaj udejanjili. Privoščite si pojedino, o kateri sanjate.

DEVICA
Pripravljeni boste dati vse od sebe, le da bi vzpostavili čim boljše odnose med tistimi, ki so sprti. Nič ni narobe s tem, da ste se pripravljeni žrtvovati, vendar se zna zgoditi, da boste pozabili na svoje želje in potrebe. 

TEHTNICA
Ne vdajte se prehitro v usodo, kajti sami si jo lahko močno polepšate. Nihče se ne more odločiti namesto vas, zato tega niti ne pričakujte. Odgovornost morate prevzeti sami, zato prebudite pogum. 

ŠKORPIJON
Vse se bo odvijalo veliko hitreje, kot ste predvidevali. Odklonite druženje ki vas močno vznemirja. Morda vas bodo poskusili prepričati ravno v trenutku, ko boste najbolj utrujeni ali ranljivi.

STRELEC
Izredno optimistični boste, kar se bo odražalo tudi v energiji v domačem krogu. Pri dogovorih se držite tistega, kar lahko spoštujeta. Pomaga vam lahko tudi izredno dober spomin.

KOZOROG
Veliko se boste ukvarjali z domom in z družino, ves dan si boste želeli nečesa prijetnega, zvečer boste to tudi dobili, saj bo luna v biku tista, zaradi katere bo pojedina še bolj slastna.

VODNAR
Obnašanje bo podobno vetru, ampak tistemu nežnemu, ki zapiha le vsake toliko časa. Čeprav se boste težko sprostili, vam bodo tisti, s katerimi se boste zvečer družili naklonjeni.

RIBI
Premikajte se z manjšimi, vendar odločnimi koraki, saj vas spremlja občutek, da bi morali nekaj nadoknaditi. Najdaljša noč bo dišala po iskrenih pogovorih in želji po spremembah.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic