Dnevni horoskop za soboto, 4. marca 2023

03. marec 2023

Dnevni horoskop za soboto, 4. marca 2023

03. marec 2023

Z odporom boste opravljali posle, ki so kompleksni in od vas zahtevajo veliko koncentracije in potrpežljivosti.

Prihaja ugoden čas za razširjanje obzorij ter iskanje optimalnih rešitev, s katerimi bi si lahko olajšali marsikatero situacijo. Želeli boste delovati pogumno in prožno. Pomembno bo, da vas opazijo, ter seveda pohvalijo. (Vir: horoskop.si)

OVEN
Lahko ste mirni, saj boste z luno v levu znali razigrano slediti pozitivnim reakcijam. Čas je primeren za akcijo in prijetne premike, tokrat ne bo prostora za jezo, agresijo in pomilovanje.

BIK
Za uspešne in predvsem skladne odnose v domačem okolju se bo treba potruditi. Ko popuščate zahtevam, ste vedno bolj napeti, zato se nikar ne podajte v nezadovoljstvo. 

DVOJČKA
Čustveno boste za druge delovali šibki, saj obljubljate in ničesar ne znate spremeniti. Morda boste zopet premalo pozorni na nekaj, kar vam želi nekdo od bližnjih dopovedati.

RAK
Ne boste več vedeli, kaj storiti glede osebe, ki vam v mislih ne da miru. Začnite počasi in napredujte z iskrenostjo, ki prinaša dobre rešitve. Prijaznosti pa nikar ne poskušajte hliniti. 

LEV
Niste najbolj trdni, toda vseeno si želite pustiti svoj pečat. Največ energije boste danes namenili tistim, ki vas bodo pripravljeni poslušati. Preko malenkosti poskusite uvideti celotno sliko.

DEVICA
Praktična energija vas bo usmerila, da boste videi kaj vse lahko storite, kar vas bo popeljalo v napredek.  Z nekom zelo podobno razmišljata, česar morda ne kažeta na prvi vtis. 

TEHTNICA
Prepričani boste, da se morate izkazati s kakšno izvirno idejo, da ne bodo menili, da ste dolgočasni. Nočete pa prehitro odpustiti, kar je glede na vašo situacijo samoumevno. 

ŠKORPIJON
V družini se potrudite, da boste z energijo lune v levu posvetili dovolj pozornosti vsem, posebno mlajšim, ki bodo razpoloženi za igro. Priporočljivo je, da se umaknete od zapletov, saj lahko naredite škodo sami sebi. 

STRELEC
Opravite čim prej obveznosti, ki vas čakajo, in ne obrekujte, saj bodo besede hitro prišle naokoli. Poskusite popraviti vsaj nekaj domačih zadev, ter si omogočite sprostitev.

KOZOROG
Preveč ste nepremišljeni in naivni, zato ne bodite presenečeni, če boste ostali brez podpore družinskih članov. Zelo je pomembno, kakšne odnose gradite, saj boste še dolgo obdani z njimi.

VODNAR
Dogajanje v domačem krogu potrebuje osvežitev. Zapadli ste v rutino in zaradi tega vse težje najdete dober razlog, da delujete z veseljem. Vzemite si nekaj časa za počitek.

RIBI
Luna v levu dviguje ego, zato pazite, kako boste nekomu nekaj povedali, saj škode kasneje ne boste mogli več popraviti. Poskusite se nekomu enkrat za spremembo malce bolj prilagoditi.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic