Dnevni horoskop za soboto, 6. januarja 2024

05. januar 2024

Dnevni horoskop za soboto, 6. januarja 2024

05. januar 2024

Intuicija vam bo pošiljala pravilne signale, vendar bosta logika ter presoja zamegljeni.

Zadeve, tudi tiste najbolj stabilne se lahko v trenutku obrnejo in spremenijo ter povzročijo občutek, da izgubljate trdna tla pod nogami. Nesramne pripombe in kočljiva vprašanja raje prihranite za kdaj drugič. V vsakem trenutku bodo pozornost neprestano motile pomembne ter tudi nepomembne reči. (Vir: horoskop.si)

OVEN
Trdo boste morali delati in se boriti, da dosežete maksimalno korist tam, kjer so drugi že obupali. Samski se boste navduševali za vse, česar še niste poskusili. Vztrajni pa žal ne boste.

BIK
Posebni osebi boste s takšno milino pihali na srce, da se bo navsezadnje odzvala. Dovolj prepričljivi boste, zato bo vse skupaj polepšalo dan in vas popeljalo v sanjarjenje. 

DVOJČKA
Izkazalo se bo, da je bila določena odločitev pravilna. Tokrat se boste več ukvarjali sami s sabo ter s čustvi, ki so povezana s preteklostjo, ampak se boste pozanimali, kje se kaj dogaja.

RAK
Priznali si boste, da imate v sebi ogromno energije ter da ne potrebuje priznanja drugih. Bolj težko se boste zadrževali v skupini, saj bodo osebne misli drugače naravnane.

LEV
Preverite, ali ste shranili vse, kar potrebujete. Ne zavrnite predlogov, izkoristite vse, kar se vam z energijo lune v znamenju strelca ponuja in vam lahko vse skupaj še olajša.

DEVICA
Pričenja se ugodno obdobje, v katerem boste imeli možnost novih začetkov. Nikar pa se preveč na hitro ne odločajte, saj boste imeli na trenutke nadeta rožnata očala. 

TEHTNICA
Nikar se ne skrivajte v ozadju, saj prihaja z energijo lune v škorpijonu prijetna možnost, da se izpostavite. Kmalu se bo počutje izboljšalo in boste spet z veseljem opravljali obveznosti.

ŠKORPIJON
Z nasmeškom na obrazu boste potrdili situacijo, ki ste jo že dolgo načrtovali. Energija vašega znamenja vas bo na čustvenem področju sicer bodrila k spremembam, vendar boste povabila bolj čakali.

STRELEC
Ker se boste obnašali zelo neodgovorno, to nekomu v vaši bližini ne bo všeč. Če se ne boste ustavili, lahko pričakujete tudi resen prepir. Nikar se ne zagovarjajte, da niste nič krivi.

KOZOROG
Vašo energijo želijo izkoristiti tisti, ki bodo zaslutili vašo neodločnost.  Mogoče se bodo pojavile tudi nove možnosti glede dogovorov. Če boste sklepali kompromis, bodite premišljeni.

VODNAR
Sprejmite pomoč, ki vam jo ponujajo prijatelji, saj tako dobre priložnosti dolgo več ne boste deležni. V sebi boste čutili, da prihaja čas za večje spremembe na področju ljubezni.

RIBI
Občutek za svobodo in neodvisnost vam bo pomagal, da se boste zavedali svojega bivanja in predvsem, da se ne boste preveč obremenjevali. Prebudila vas bo tudi zanimiva gesta.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic