Dnevni horoskop za soboto, 7. januarja 2023

06. januar 2023

Dnevni horoskop za soboto, 7. januarja 2023

06. januar 2023

Iskreno se z energijo Polne lune, ki bo dojemanje postavila na glavo, vprašajte, ali veste, kakšne so vaše potrebe.

Obnovite čustveni mehanizem, tako da poskrbite, da ostanete osredotočeni in prizemljeni. Težave in napetosti boste rešili s preživljanjem časa v naravi. Meditacija in umik bosta najboljše zdravilo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Prihaja intenzivno obremenilna energija Polne lune, zato si privoščite počitek, da boste v miru zbistrili misli in se odločili, kaj bi morali spremeniti, še posebej na področju čustev. 

BIK 
Zaradi neprilagodljivosti, ki jo prebuja vpliv Polne lune, lahko mimogrede zaidete v težave in si nakopljete nekaj, kar vas bo kvečjemu obremenjevalo. Posvetite se raje ljubezni in spolnosti.

DVOJČKA
Potrebnega bo veliko dela, vztrajnosti in motiviranosti, da bi nekoga prepričali, vendar vam bo s trudom uspelo.  Lahko pričakujete boljše okoliščine in bolj donosne predloge. 

RAK
Kljub Polni lune boste prebudili topilno in iskrenost, ki vas bosta popeljali v čudovito počutje in sproščenost.  Prepričani boste, da se tokrat lahko odprete brez cmoka v grlu. 

LEV 
V odločilnem trenutku bi lahko izpostavili nekaj, kar je že dolgo moteče. Ljubezen bo postregla z zanimivimi in nenavadnimi presenečenji, ki bodo zahtevala nekaj prilagajanja. 

DEVICA
Trudili se boste, da boste prilagodljivi, a vas bo razpoloženje na trenutke zaradi Polne lune izdalo, saj ste bolj slab igralec ali igralka. Možni so manjši nesporazumi, ki vas lahko utrudijo. 

TEHTNICA 
Situacija bo zaradi Polne lune v družinskem okolju nekoliko naporna in treba bo vklopiti razum. Lažje se boste odločili, ali boste poslušali nasvet nekoga, ki vam je zelo blizu.

ŠKORPIJON
Če boste pobegnili, se bodo sporne situacije z energijo Polne lune le še stopnjevale v neljubi smeri. Raje ostanite prisotni ter dokončajte igro, saj bi v nasprotnem primeru kasneje obžalovali. 

STRELEC
Ker nekdo nikakor ne namerava popustiti in spremeniti mnenja, se boste nenehno spraševali, ali ste resnično pripravljeni na korenite spremembe. Nasmiha se vam strast.

KOZOROG
Napadala vas bo dvomljivost, ki jo prebuja Polna luna, zato se ne ukvarjajte z nepomembnimi zadevami, ki le kradejo vaš čas. Za soočenje potrebujete manj poguma kot običajno, zato ne odlašajte.

VODNAR
V določeni situaciji v domačem okolju boste imeli zadnjo besedo, čeprav bo odločitev zelo težka. Moti vas, ker se nekdo obnaša, kot da manipulira z vami, kar vam ni niti malo všeč. 

RIBI 
Dan z vplivom Polne lune bo precej stresen. Končajte najnujnejše, nato se usmerite v bolj prijetne in razigrane dogodivščine. Vznemirjale vas bodo tudi finance, saj boste morali delovati zelo premišljeno.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic