Dnevni horoskop za sredo, 10. januarja 2024

09. januar 2024

Dnevni horoskop za sredo, 10. januarja 2024

09. januar 2024

V medsebojnih odnosih boste s konjunkcijo med Luno in Marsom bolj zaščitniški kot običajno.

Vendar pa morate biti previdni, da ne prevzamete vloge rešitelja v situaciji, ki bi jo bilo bolj smotrno pustiti pri miru. Intenzivne misli se bodo prepletale in zapletale, prisotne bo tudi nekaj občutljivosti, ki jo lahko premostite s tem, da zaupate. (Vir: Horoskop.si)


OVEN
Dogajale se vam bodo nevsakdanje zadeve, ki bi jih bilo najboljše pustiti, da dozorijo. Veliko bo odvisno od vas, zato prenehajte z omahovanjem, ki vam povzroča le slabo voljo.

BIK 
Tokrat vam bo dan nekoliko manj naklonjen, saj se boste ukvarjali z zoprnimi in obremenilnimi zadevami. Poskusite biti nekoliko bolj samozavestni in nikar ne nasedajte. 

DVOJČKA
Spremljal vas bo občutek, da v ljubezni nekaj zamujate in da je nekaj pred kratkim šlo mimo vas. Skušali se boste bolj intenzivno priklopiti na sedanjost in pozabiti na preteklost.

RAK
Zavedati se boste začeli, da ste pred pomembno prelomnico na področju kariere. Jasno vam je, da boste morali prej ali slej sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile dogajanje. 

LEV
Že dlje časa čakate na priložnost, da pokažete svojo pozitivno plat, sedaj jo boste končno dobili. Ne bodite ljubosumni, čeprav se vam bo zdelo, da vam nekdo ne vrača naklonjenosti.

DEVICA
Na poslovnem področju bo kljub luni v kozorogu bolj napeto. Morda vas bodo uporabili za dela, ki sicer niso vaša dolžnost, vendar se skušajte prilagoditi na trenutno nastalo situacijo.

TEHTNICA
Zaustavite se ter začnite razmišljati o bolj pomembnih zadevah, ki vas čakajo v prihodnjih dneh. Potrebovali boste nasvet glede zadev v ljubezni, čeprav jih običajno rešite sami.

ŠKORPIJON
Prihajajo konflikti, težko se boste sprostili, skratka želeli boste nekaj, kar trenutno ni dosegljivo. Če boste uporabili pravo taktiko, se boste zadovoljno vsemu skupaj nasmehnili.

STRELEC
Nekaj vam ne bo najbolj jasno, zato se boste zatekli po pomoč in iskali odgovore povsod. Verjemite vase in v svoje sposobnosti, tako boste precej lažje dokazali svoj prav. 

KOZOROG
Na področju kariere pričakujte z energijo lune v vašem znamenju izboljšanje, ki bo prebudilo željo po tem, da glede nečesa naredite še več. Uporabite trmo v pozitivni smeri.

VODNAR
Poiščete duševni mir, ki ga tako močno potrebujete. Ne dovolite, da vas kdorkoli vrže iz tira, tudi takrat, ko bo govora o finančnih zadevah, ki bi jih bilo čim bolj smotrno rešiti. 

RIBI
Zaradi zadržanosti, ki jo prebuja luna v kozorogu, boste težko sodelovali s svojimi bližnjimi ali drugimi ljudmi. Napetost se bo krepila tudi na področju čustev, kjer bi se bilo smotrno odpreti.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic