Dnevni horoskop za sredo, 16. februarja 2022

15. februar 2022
Dnevni horoskop za sredo, 16. februarja 2022

Dnevni horoskop za sredo, 16. februarja 2022

15. februar 2022
Avtor: Horoskop.si

Intenzivna nakopičena energija Polne lune lahko povzroči, da še najbolj samozavestna oseba želi v določeni situaciji odnehati.

Skušajte globoko pretehtati dejstva, ter o njih temeljito razmisliti. Dan poln dvomov in raznih utvar, prebuja neustavljivo željo biti opažen, na drugi strani pa borbo s samim sabo, naporne trenutke in konflikte.

OVEN

Kaos na področju dela bo zaradi vpliva Polne lune nepopisen, zato se boste težko povsem osredotočili na zasebno plat. Privoščite si prijeten obred, ki vas lahko notranje zelo pomiri.

BIK

Vzemite si z luno v levu čas zase in se odmaknite od gore obveznosti, ki vas bo vznemirjala. S sodelavcem poiščita rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Če bo vsak malce popustil v svojih stališčih, bosta oba zadovoljna.

DVOJČKA

Počutje bo stabilno in počasi se boste vračali na stare tirnice. Vseeno pa se posvetite svojemu telesu in fizični kondiciji, saj vam vpliv Polne lune odnaša energijo. Prihaja presenečenje.

RAK

Zanimivo bo in kljub Polni luni igrivo, posebno če ste pripravljeni obrniti novi list. Planeti so vam naklonjeni, tudi če si želite razčistiti nekaj, kar vas močno ovira v prijateljskih odnosih.

LEV

Skrajni čas je, da se osredotočite na vprašanje, kaj vas v določenem odnosu najbolj osrečuje in kaj vam ni všeč. Energija Polne lune vam odpira povsem nova področja, ki bodo zelo zanimiva.

DEVICA

S prirojeno spretnostjo in vplivom Polne lune v levu boste obvladovali obveznosti in načrte, dan vam bodo minil hitro kot blisk. Morali pa boste sprejeti pomembno odločitev, povezano s čustvi.

TEHTNICA

Morali se boste sprijazniti, da se nahajate v obdobju, ko bo se potrebno resnično potruditi, da zadeve uredite do konca. Izplačalo se vam bo, le poskusite ostati zbrani in nikar ne nasedajte provokacijam.

ŠKORPIJON

Nikar ne sedite in čakajte. Ugotovili boste, kako so določeni dogodki povezani, kar vam prinaša nov pogled na kočljivo situacijo, zaradi katere se tokrat ne boste več obremenjevali.

STRELEC

Zahtevajte, kar vam že dolgo pripada, in presenečeni boste, kako brez težav bo kljub vplivu Polne lune šlo. Dokazali boste, da se znate postaviti za svoje pravice, in si prislužili spoštovanje.

KOZOROG

Izogibajte se vsem, ki imajo preveč negativne energije. Všeč vam bo potek pogovora s sodelavcem, ki se bo tokrat strinjal z vašimi predlogi, toda nikar ne zahtevajte preveč naenkrat.

VODNAR

Odnosi, ki vam pomenijo veliko, se bodo zaradi vpliva Polne lune znašli na kocki. Tistim, ki so vam najdražji namenite več časa, pozornosti in ljubezni. Težko se boste znašli pri težjih nalogah.

RIBI

Spremenljivo razpoloženje vas bo spravilo v dilemo. Pravzaprav bodo vzrok za občutek neugodja in nerazpoloženosti nejasna in prevelika pričakovanja, da se mora vse vrteti samo okoli vas.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic