Dnevni horoskop za sredo, 17. maja 2023

16. maj 2023

Dnevni horoskop za sredo, 17. maja 2023

16. maj 2023

Situacije ki prihajajo s konjunkcijo med Luno in Jupitrom bodo prijetne, zato se nikar ne ustrašite odvečnih obveznosti.

Delo bo tisto, ki vas bo osvobajalo ter vam nudilo občutek varnosti. Naredili si boste nove načrte, pri čemer se boste seveda ozirali tudi na bližnje. Topla ter s komplimenti obarvana energija, ki je boste vsekakor deležni tudi zaljubljenci. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

V ospredje na področju kariere stopata natančnost in pozornost, ki ju boste vlagali v svoje delo. Med vama s prijateljem je še nekaj nedorečenega, kar vas bo pripeljalo do tega, da pošljete sporočilo.

BIK

Počakajte vsaj še nekaj časa in vse, kar trenutno izgleda komplicirano, se bo zavrtelo drugače. Manj družabni boste predvsem v krogu sodelavcev, predvsem pa bolj nezaupljivi. 

DVOJČKA

Premislite, preden boste nekomu, ki ves čas dvomi v vas odgovorili, posebno, če je ljubosumne narave. Počasi bosta našla skupni jezik, zato se nikar preveč ne obremenjujte, da ste nekaj storili narobe.

RAK

Bolj popustljivi in razumljivi postajate, kar bo nekomu zelo všeč. Najbolj uspešni boste tisti, ki delujete na področju umetnosti in z ljudmi. To je pravi čas, da rešite stari nesporazum.

LEV

Sedaj ni pravi čas za nove začetke, čeprav boste vedno bolj nemirni in neučakani. Bolj previdni boste morali biti na področju družinskih odnosov, da nekoga s težkimi besedami ne užalite. 

DEVICA

Določena oseba bo občutljiva, čeprav na prvi pogled tega ne bo pokazala. Posvetite ji več pozornosti, s tem boste umirili situacijo. Presenečeni boste, posebno ko boste hitreje prišli do nečesa, kar ni samoumevno.

TEHTNICA

Znašli se boste na sredi zanimivega dogajanja, vse skupaj sprejmite na pozitiven način in ne iščite, ko bodo od vas pričakovali kratek in jasen odgovor nobenih nesmiselnih bližnjic.

ŠKORPIJON

Samski lahko uživate v tistem, kar vam prebuja nasmeh na obrazu, vezani pa se boste znašli v kaosu, ki vas bo popeljal do intenzivnega razmišljanja, kam se podati v prihodnje.

STRELEC

Nepričakovano se bodo pojavljali dvomi glede zadeve, ki jo bo nekdo drug želel zastaviti po svoje. V čustvenih odnosih bo prisotnega še nekaj ugibanja, ki pa vas lahko dodatno zmede.

KOZOROG

S samozavestjo in prodornostjo boste dopoldne, ko se bo luna še nahajala v znamenju ovna, dosegli to, po čemer hrepenite že nekaj časa. Zanimivo bo, tudi v službenem okolju. 

VODNAR

Če se boste znašli v gužvi, se lahko prebudi živčnost, saj se bodo ves čas vrstili opravki, ki pa vam ne bodo najbolj pisani na kožo. Pretirana kritičnost vas lahko v stane dobrih odnosov.

RIBI

Skrbelo vas bo, ker že predolgo čakate na odgovor. Še vedno se preveč zapletate, namesto da bi zadeve reševali z odkritostjo. Bodite previdni pri naslednji potezi, saj vas nekdo ves čas opazuje.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic