Dnevni horoskop za sredo, 18. oktobra 2023

17. oktober 2023

Dnevni horoskop za sredo, 18. oktobra 2023

17. oktober 2023

Smeh in optimizem bosta odlična popotnica na poti k sreči, tudi če se nahajate v težjem obdobju.

Ideje bodo domiselne, z njimi se lahko ponovno postavite na tisto mesto, ki si ga v mislih že dlje časa ogledujete. Pričakujte kopico drobnih opravkov, nemirno energijo ter raztresenost, zato boste neprestano begali iz ene skrajnosti v drugo. Pogovori bodo pogosti, vendar bolj površinski, nekateri tudi sarkastični. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zberite se, razmislite in nato pogumno usmerite svojo moč v reševanje problemov, ki se vztrajno kopičijo. Kljub veliki količini dela se ne boste odpovedali načrtovanju srčnih dogodivščin.

BIK
Preveč se obremenjujete z izidom nečesa, kar se bo izkazalo, da sploh ni pomembno. Povežite se raje z energijo lune v strelcu in sprejmite njeno sproščeno ter flegmatično naravnanost. 

DVOJČKA
Nikar zaradi prebujene neučakanosti ne prehitevajte dogodkov in se ne zapletajte v prepire, ki bi pokvarili sproščeno vzdušje. Skušajte kritike tokrat raje preslišati, lažje vam bo.

RAK
Praktična težava bo rešljiva, če se boste znali odtrgati od svojih običajnih reakcij. S pomočjo dobre organizacije lahko napredujete, zato se nikar ne obotavljajte pri iskanju rešitev. 

LEV
Zelo težko vam bo skrivati nekaj, kar vam je nekdo pred kratkim zaupal, vendar se kljub temu skušajte brzdati. Ne izgubljajte upanja, tudi s tistimi, ki so za vaš okus preveč nemirni.

DEVICA
Obremeni vas lahko oseba, ki ji nikakor ne morete dopovedati, da vztrajate z določenim razlogom. Ne odzivajte se na vsako pripombo, saj vas razburjanje ne pelje nikamor.

TEHTNICA
Za nekaj, kar vas ne prepriča preveč, se tokrat ne boste borili, raje boste svojo energijo usmerili tja, kjer se dogaja nekaj zanimivega. Za protiutež stresu, poskrbite za sprostitev.

ŠKORPIJON
Komentarji sodelavcev vas bodo spodbudili, da vztrajate do konca, tudi če se bo karkoli zakompliciralo. Ponosni boste nase, na svoj pogum ter na odločnost, ki bo zavidanja vredna.

STRELEC 
Ko boste že mislili, da ste na konju, zopet prihajajo majhni zapleti, ki pa jih boste s pomočjo lune v svojem znamenju rešili lažje kot običajno. Razvedrilo vas bo stanje na področju čustev.

KOZOROG
Priznajte si, da ste za položaj, ki vam sicer ni pisan na kožo sami odgovorni, zato si ne dovolite, da vas v slabo voljo spravljajo stvari, ki jih sedaj žal več ne morete spremeniti.

VODNAR 
Pazite, da zaradi spontanosti, ki jo prebuja luna v strelcu pri materialnih zadevah ne bi zamujali. Neodgovornost drugih vas bo spravljala v obup, saj boste pričakovali odgovore na resna vprašanja. 

RIBI 
Nikar naivno ne nasedajte zopet osebi, ki se je večkrat izkazala kot nezanesljiva. Zdravje vam bo zelo dobro služilo, potrebovali pa boste le nekaj počitka, ki si ga boste z luno v strelcu tudi vzeli.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic