Dnevni horoskop za sredo, 22. novembra 2023

21. november 2023

Dnevni horoskop za sredo, 22. novembra 2023

21. november 2023

Stopamo v spontano obdobje strelca, zato bo dan poln želja po novih dogodivščinah.

Konjunkcija med Luno in Neptunom bo povečala kreativnost in omogočila sanje brez meja. Pogajanja ter medsebojni stiki bodo zaznamovali dogajanje, ki bo obarvano z drznimi prijemi ter koraki. Ne povzdigujte glasu zaradi ovir, na katere boste naleteli. Manj, kot jih boste poudarjali na ves glas, manj ljudi jih bo sploh opazilo in lažje se boste soočili z njimi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Če se želite premakniti naprej, uporabite precizen pristop in vztrajnost. Manjka vam idej, zato bi lahko bilo koristno, da se nekoliko uprete napeti energiji in se poglobite vase. 

BIK
Imejte več posluha za bližnje. Prav kmalu se bo izkazalo, da lahko z umirjenim pogovorom premostite marsikatero napetost. Ostanite mirni in zbrani, obrestovalo se vam bo. 

DVOJČKA
Situacije bodo dopoldne, ko se bo luna še nahajala v ribah malce bolj zakomplicirane kot v preteklih dneh. Nikar ne storite nečesa nepremišljenega samo iz navala zagrenjenosti. 

RAK 
Pravila po eni strani zavirajo vašo kreativnost, vendar si kljub temu priznajte, da so prav tako pomemben člen delovanja. Dobro motiviran korak vas vodi k boljšemu zaslužku. 

LEV
Na vsakem koraku lahko pričakujete zanimive dogodivščine, ki si jih boste s povečano storilnostjo znali popestriti. Končno bo tudi za vas zaživela ljubezenska strastna energija.

DEVICA
Psihično zdravje vam že nekaj časa ne služi dobro. Poskusite poiskati razlog za nezadovoljstvo ter se umiriti s pomočjo meditacije. Pomagalo vam bo tudi, če boste dvignili samozavest.

TEHTNICA
Če si še tako želite, da bi vse bilo popolno, se tokrat ne boste mogli zadržati, da ne bi nekomu, ki vas že nekaj časa draži s svojimi pripombami povedali svojega mnenja. 

ŠKORPIJON
Skrajni čas je, da se postavite zase. Rešili se boste določenih strahov in dvomov. Zadeve, ki so za vas ključnega pomena, se bodo končno začele razvijati v pravi smeri. 

STRELEC 
Na področju dela in financ boste zaradi prehoda lune zmedeni in nezbrani. Situacija lahko postane napeta tudi v službi in domačem okolju, zato bodite zelo previdni in izbirajte besede.

KOZOROG
Ker enkrat za spremembo ne boste tako zelo osredotočeni na kariero in profesionalne zadeve, bo ljubezensko življenje nekaj lepega in zanimivega. Tudi samski se boste podali v akcijo.

VODNAR
Na kariernem področju se bo dopoldne, ko bo luna še v ribah prebudil občutek, da nekdo ovira skupaj zastavljene načrte in dela za hrbtom. Zaupajte vase in se ne pustite ustaviti. 

RIBI 
Tokrat bo čim prej doseči cilj glavno bistvo. Česarkoli se boste zbrano lotili, vam bo uspelo. Dan vam prinaša veliko izjemnih dogodkov in spontanih novosti, ki vas bodo prebudile. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic