Dnevni horoskop za sredo, 24. avgusta 2022

23. avgust 2022
Dnevni horoskop za sredo, 24. avgusta 2022

Dnevni horoskop za sredo, 24. avgusta 2022

23. avgust 2022

Iz oklepa nežnih vibracij in sočutne energije prehajate v energetsko nabito ozračje, obdano s pogumom.

Ničesar se ne boste ustrašili, nič ne bo pretežko, tveganje vas bo motiviralo v pozitivni smeri. Po tehtnem razmisleku se boste odločili, da obvladate dovolj, da se lahko izpostavite na vseh področjih. V odnosih se varujte nepredvidljivosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
S pomembnimi odločitvami dopoldne, ko bo luna še v raku, počakajte. Vsa pomembna pravila boste težko upoštevali. Nič ni naključno, zato poiščite srednjo rešitev, ki vas bo presenetila.

BIK 
Zaradi kočljive situacije pričakujte manj dobe volje, toda več treznosti in praktične energije, ki jo skušajte uporabiti na kariernem področju. Pri denarju se vam nakazuje sreča.

DVOJČKA 
Pripravljeni boste podaljšati svoj delovni čas, pa tudi sprejeti dodatne naloge in obveznosti, z namenom, da bi se dokazali v čim boljši luči. Uspelo vam bo tudi nadoknaditi nekaj pomembnega.

RAK 
Z lahkoto boste delovali v skladu z energijo, ki vas bo obdajala. Poudarek bo na povezanosti z vsemi, ki so vam blizu in jih dobro poznate. Prihajajo pomembni odgovori.

LEV 
Pazite, da vam ne bo zdrsnila iz ust kakšna beseda, ki bi jo kasneje obžalovali. Notranja zaznavanja na ljubezenskem področju bodo danes za vas velik zalogaj, zato bodite previdni. 

DEVICA 
Ker ste popolnoma raztreseni,  potrebujete več počitka, saj ne prenesete pritiskov, ki se odvijajo v vaši bližini in vas vznemirjajo iz trenutka v trenutek. Zaupajte predvsem sebi.

TEHTNICA 
Iskrenost je dobra poteza, ki vas lahko zopet reši pred zagato. Predlog bo naletel na razumevanje, zato lahko začnete uresničevati tisto, o čemer ste v preteklih dneh sanjarili. 

ŠKORPIJON 
Spoznali boste nekoga, ki bo usmeril vaše načrte v novo, pozitivno smer. Poskusite razbremeniti svoje misli s kakšno dobro knjigo, kar lahko močno spodbudi osebni napredek.

STRELEC 
Pričakujte več dela, toda ne bo pretežko, ker se zavedate, da se napori obrestujejo. Pohitite glede urejanja pomembnih denarnih zadev in pravilno razporedite obveznosti.

KOZOROG 
Vse skupaj bo zaradi občutka, da vas ne jemljejo resno zelo obremenjeno. Poiskali boste nove vire moči in energije, ki se skrivajo v tistih stvareh, ki jih običajno ne bi niti opazili.

VODNAR 
Pazite, posebno če imate opravka s tistimi, ki so egoistični. Čeprav se boste želeli sproščeno pogovoriti, bo nekdo zelo nervozen in zelo nesramen, kar vas bo pahnilo v dvome.

RIBI 
Poskusite se objektivno soočiti z napakami, saj ste očitno preveč pod vplivom svojih nejasnih čustev. Trma ni najboljša spremljevalka, vodi vas v še več napetosti in nezadovoljstva.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic