Dnevni horoskop za sredo, 5. oktobra 2022

04. oktober 2022

Dnevni horoskop za sredo, 5. oktobra 2022

04. oktober 2022

Konjunkcija med Luno in Saturnom spodbuja resen pristop ter varčnost.

Čut za dolžnost in odgovornost se bo povečal, želja po varnosti postaja nekaj najpomembnejšega. Samokontrola in previdnost lahko v kočljivih situacijah povzročita  blokirano izražanje. Če se vas bo lotila kakšna težava, jo boste ves čas premlevali v mislih. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ne skrbite, če se vse skupaj ne odvija, kot ste si začrtali. Ideja in želja morata dozoreti v vaših mislih, pri čemer vam bo priskočila na pomoč energija lune v znamenju vodnarja.

BIK
Končno vam bo uspelo pridobiti na svojo stran posameznike, ki do sedaj niso bili navdušeni nad prizadevanji, ki ste jih vlagali v pomembno zadevo. Ne bojte se soočenja, saj ne bo zahtevno.

DVOJČKA
Bodite kljub razpršeni energiji lune v vodnarju bolj zbrani, saj bo veliko odvisno od tega, koliko napak naredite. Natančnost vas lahko popelje v odlične rešitve, ki bodo presenetile tudi druge.

RAK
Z luno v vodnarju se boste vrteli v krogu nemirne energije in silovitih reakcij. Težje kot običajno boste na področju kariere sodelovali s sodelavci. Napetost se bo krepila tudi doma.

LEV
Zaradi aktivne energije vodnarja boste končno postorili z vsem, kar se vam je nabralo v zadnjem času. Uspelo vam bo pridobiti določeno prednost, ki vas dolgoročno vodi k izboljšanju finančnega stanja.

DEVICA
Opazili boste, da ste lenobni, da potrebujete več gibanja, zato se nikar ne zapirajte med štiri stene. Naj vam pomanjkanje časa ne bo izgovor. Saj veste, izbira je v vaših rokah.

TEHTNICA
Skrbi vas zadeva, ki se ji boste zaradi energije vodnarja težko posvetili z resnim pristopom. Prehitro sprejeta in nepremišljena odločitev vas lahko potisne daleč nazaj. 

ŠKORPIJON
Kaj, če bi se namesto da se zapirate vase, ozrli okoli sebe. Negativna misel bo želela prekrižati ambiciozne načrte, kar vas bo za trenutek spravilo v slabo voljo. Rešila vas bo spontanost.

STRELEC
V zvezi s pomembno situacijo boste prepričani, da se vam godi krivica, vendar pazite, da ne boste pretiravali s kritično naravnanimi komentarji. Morda ste vse skupaj narobe razumeli.

KOZOROG
Nikar ne bodite presenečeni, če boste do svojega zastavljenega cilja prišli počasi in po številnih ovinkih. Luna v vodnarju prebuja na področju čustev potrebo po neodvisnem delovanju.

VODNAR
Tokrat ne boste pripravljeni na težke teme. Želeli boste pozabiti, nekaj vam očitno ne ustreza več. Usmerite se v bolj lahkotno delovanje in se izognite tistim, ki postavljajo preveč vprašanj.

RIBI
Morali boste sprejeti, da ne more biti vse tako, kakor si vi zamislite. Skušajte se vsaj nekoliko prilagoditi ali pa se postavite v vlogo druge osebe, vse skupaj vam bo v trenutku bolj jasno.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic