Dnevni horoskop za torek, 17. oktobra 2023

16. oktober 2023

Dnevni horoskop za torek, 17. oktobra 2023

16. oktober 2023

Mikal vas bo svet domišljije ter odkrivanja skrivnosti, ki vam bo godil, vendar se ga nikar preveč ne oklepajte.

Drobne misli boste posvetili tudi čustvenemu doživljanju, ki bo zelo intenzivno. Spraševali se boste o pomenu določenih stvari, vendar pravih odgovorov še ne bo na spregled. Najbolj učinkovito boste delovali tisti, ki vas delo povezuje z ustvarjalnostjo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Odločite se za bolj aktivno preživljanje skupnega prostega časa v naravi, s športom. Moči vam ne bo manjkalo, zato boste na vseh področjih zmožni premostiti marsikatero oviro.

BIK
Vrstile se bodo priložnosti, ki pa jih ne boste znali izkoristiti. Zato se vam lahko zgodi, da vam spolzijo iz rok. Poskusiti najti ravnovesje in trdne temelje, tokrat ne bo najbolj enostavno.

DVOJČKA
Vzeli si boste več časa zase in za ukvarjanje s stvarmi, ki vas pomirjajo in zadovoljujejo, kar vas vodi v obdobje sproščenega počutja. Presenetili vas bodo s spodbudnimi izzivi.

RAK
Pomembno je, da delujete iz sebe, da se zavedate svojih pravih želja in jih ločite od tistih, ki so nemogoče. Ustavite se tam, kjer vas bo vsebina močno pritegnila ter prisluhnite.

LEV
Predvsem od vaše dobre volje bo odvisno, kako se bosta z nekom sporazumela. Rešitve boste iskali v alternativnih vejah, ki vas bodo usmerile k boljšemu razumevanju sebe.

DEVICA
V ljubezni bo z energijo lune v škorpijonu strastno, saj boste odprti in premišljeni, ljubosumje pa se bo končno umaknilo iz obzorja. Obetajo se vam tudi zanimiva poznanstva.

TEHTNICA 
Kaj če bi se usmerili v sklepanje novih prijateljstev, ki vas bodo razveselila in povečala pozitivne občutke, saj ste bili v zadnjem času na tem področju že večkrat razočarani in žalostni.

ŠKORPIJON
Ko bo nastopil trenutek odločitve, boste kljub luni v svojem znamenju zelo neodločni, po tihem boste namreč slutili, da niste na pravi poti. Ni dovolj le zapreti se vase, saj tako ne boste spremenili ničesar.

STRELEC
Z energijo lune v škorpijonu boste razmišljali predvsem o tem, kaj bi radi v prihodnje dosegli v ljubezni. Morda je napočil čas, da si priznate, kam vas že dlje časa vleče srce.

KOZOROG
Ne bodite oblastni nad tistimi, ki vas obkrožajo. Veliko bolj zadovoljni boste, če se boste v zanimivi situaciji s simpatičnim pristopom pridružili vsem ostalim, saj se boste skupaj zabavali. 

VODNAR
Močno vas bo mikalo uvajanje sprememb, vendar nanje še ne boste pripravljeni, zato nikar prehitro ne zidajte gradov v oblakih. Bodite bolj previdni, tudi na področju financ.

RIBI
Ker boste v določeni situaciji prepričani vase ter odločni, vam tokrat nihče ne bo nasprotoval. Postavili si boste tudi veliko bolj jasne načrte, kot ste jih imeli v preteklosti.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic