Dnevni horoskop za torek, 19. decembra 2023

18. december 2023

Dnevni horoskop za torek, 19. decembra 2023

18. december 2023

Čeprav se boste s pomočjo Prvega krajca trudili, da bi ohranili samozavest, bo zaradi konjunkcije med Luno in Neptunom vse skupaj zelo težko.

Vračali se boste v preteklost in iskali namige, izognite se predvsem nenehnemu samopomilovanju. V krogu družine se boste napetim besednim dvobojem intenzivno umikali. Konflikti niso najboljša izbira, saj lahko vodijo k resnim zameram. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Misli bodo usmerjene v novosti, saj že komaj čakate na možnost, da se vam zgodi nekaj drugačnega, nekaj, s čimer se boste lahko pohvalili. Znašli se boste pred izzivom, zato se pripravite!

BIK
Pozabili boste na skrbi, ki se nizajo ena za drugo in vam ne dovolijo mirnega spanca. Smotrno bi bilo, da se sprostite s fizično aktivnostjo ali pa zabavno prireditvijo, na katero boste vabljeni.

DVOJČKA
Dvomi, ki vas zasledujejo, so le navidezni in dobro bi bilo, da se nanje čim manj ozirate. Izkoristite čas predvsem za razne dogovore, ki utegnejo obroditi bogate sadove, če jih boste dobro zastavili.

RAK
Z denarjem ravnajte zaradi naivnosti, ki jo bo prebujala luna v ribah bolj previdno. Pomembno bo, da dobro razmislite, preden se po nepotrebnem zaletite v nekaj, česar sploh ne potrebujete. 

LEV
Zaradi neprijetnosti, ki se bodo vrstile, se boste potrudili, da boste bolj pozorni na drobne malenkosti. Natančno boste pretehtali vse okoliščine in šele nato sprejeli pomembno odločitev. 

DEVICA
Občutek nemoči bo z energijo Prvega krajca nenavadno hitro popustil. Točno boste vedeli, kaj si želite in kako to dobiti, spretno boste znali delovati na vseh področjih, ter se dogovarjati zelo uspešno. 

TEHTNICA
Mimogrede boste, kljub temu da se bo luna čez dan nahajala v znamenju rib kos izzivom. Nič ne bo narobe, če tokrat zavijete na stransko pot, z namenom, da raziščete nekaj novega in lepega. 

ŠKORPIJON
Prihaja več možnosti, zato se lahko po tehtnem razmisleku odločite za bolj kompleksno različico. Prevzele vas bodo besede nekoga izmed prijateljev, ki vas je zmožen razvedriti in vam vliti več upanja. 

STRELEC 
Z nekom, ki je vedno poln pripomb, bosta tokrat usklajena. Preko določene situacije boste spoznali, da najboljše poti vodijo po vijugasti poti. Pozorno prisluhnite vsem, ki bodo imeli razigrane predloge.

KOZOROG
Ni razlogov, da se sprašujete, kako vas bodo v določenem krogu sprejeli, saj boste vse, kar načrtujete, izpeljali odlično, brez napake. Prav tako vas bodo pohvalili za vztrajnost ter izvirnost.

VODNAR
Odpuščanje ne more spremeniti dogodka, ki ste ga bili deležni v preteklosti, lahko pa nekomu podarite še eno priložnost, da se dokaže. Na čustvenem področju se boste znašli v dvomljivi situaciji.

RIBI
Ne bo dovolj, da imate glede nečesa, kar ste pred kratkim obljubili dober namen, pomembno bo, da storite konkretne korake ter da čim prej prenehate z odlašanjem, ki se vam čisto nič ne poda. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic