Dnevni horoskop za torek, 21. februarja 2023

20. februar 2023

Dnevni horoskop za torek, 21. februarja 2023

20. februar 2023

S konjunkcijo med Luno in Neptunom prihajajo spremembe razpoloženja, ki jim boste težje kot običajno sledili.

Na področju ljubezni se boste podali v zanimiv čustven vrtiljak, ki bo omogočal tudi nežne geste in božal vaše srce. Tudi če na kariernem področju ne boste preveč produktivni, se s tem preveč ne boste obremenjevali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Znebite se najprej ležernosti, ki vam nagaja iz ozadja ter začnite z nečim, kar že dlje časa odlagate na stran. Vaše hrepenenje na ljubezenskem področju tokrat ne ostane neuslišano. 

BIK
V današnji dan boste zaradi lune v znamenju rib stopili nekoliko nesigurni vase in v svoje načrte. Zato se, še posebej na področju kariere in denarja raje ne izpostavljajte preveč.

DVOJČKA
Prihajate do spoznanja, da je položaj na osebnem področju nevzdržen, zato boste v notranjosti malce nemirni in sumničavi. V domačem okolju se osredotočite predvsem na tisto, kar počnete z veseljem.

RAK
Pričakujte napredek v komunikaciji, nemir in določene novosti. Ključ do uspeha ne bo v tem, da boste probleme pometali pod preprogo, ampak v tem, da se o njih pogovorite.

LEV
Ne berite med vrsticami, čeprav je to nekaj, kar resnično obvladate. Vse skupaj bi vas, če se boste preveč poglabljali, utegnilo preveč obremeniti. Agresivnemu pristopu pa se raje izognite.

DEVICA
Svoje obveznosti boste brez težav obvladovali. S sodelavci se boste sporazumeli in uskladili želje, kar vam bo zelo ustrezalo. Nadaljujte ponosno ter samozavestno, brez ustavljanja.

TEHTNICA
Nekdo vam bo nekaj zaupal, toda kljub temu še ne boste prepričani, da govori resnico. Izpostavite dejstva in počakate na razlago, ki vas lahko preseneti v pozitivnem smislu.

ŠKORPIJON
Z energijo lune v ribah boste neodločni, prebudil se bo tudi občutek, da je vse obviselo v zraku. Nič ni določeno, zato se ne obremenjujte z nastalo situacijo, raje se vsemu skupaj nasmejte. 

STRELEC
Še je čas, da se izkažete, čeprav imate občutek, da so vas določeni posamezniki v zadnjem času prehiteli. Tokrat si ne bi smeli privoščiti zamud ter predolgega razglabljanja.

KOZOROG
Preutrujeni boste od nakopičenih misli, povezanih z obveznostmi, zato težje in zahtevne opravke preložite. V nasprotnem primeru bi se lahko odzvali na negativen  način. 

VODNAR
Morate si priznati, da ste preveč nepotrpežljivi. Na poslovnem področju vas čaka nekaj, kar bo od vas zahtevalo globok premislek, zato nikar ne bodite tako površinski. 

RIBI
Čeprav se dan ne bo odvijal po pričakovanjih, zaradi lune v vašem znamenju na področju čustev ne bo dolgočasen. Pozorno poslušajte, priložnost bo treba zagrabiti.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic