Dnevni horoskop za torek, 21. maja 2024

20. maj 2024

Dnevni horoskop za torek, 21. maja 2024

20. maj 2024

V ljubezni se boste na vsak način želeli približati resnici. Povišan ego vas bo popeljal k pogumnim korakom in temu, da branite vse, za kar se zavzemate.

Misli bodo prodorne, skušali boste biti nepremagljivi, če vam ne uspe, pa tega ne boste najbolje sprejeli.

Močne čustvene vezi lahko zameglijo presojo, zato ni najboljši čas za sprejemanje pomembnih odločitev. Pričakujte veliko opravkov ter nemirno energijo.

OVEN

Na področju denarja boste spretni, le ne nasedajte na prošnje nekoga, ki bo zelo vztrajen v smeri, da mu za vsako ceno ustrežete. Tokratni razplet vam ne bo najbolj všeč, saj boste začutili hinavščino.

BIK

Nekaj zanimivega se počasi usmerja v vašo smer zato se bo prebudil občutek, da bo kmalu drugače, toda do takrat ostanite mirni. Nikar si ne dovolite da vas zajame nepotrebna zaskrbljenost.

DVOJČKA

Zaradi vpliva lune v škorpijonu boste razmišljali o spolnosti, ne boste pa veliko naredili za več dogajanja. Stvari ki bodo pomembne, vas lahko spravijo v slabo voljo, saj zanje ne boste zbrali dovolj energije.

RAK

Prepustite se z energijo škorpijona in si dovolite, da brez slabe vesti in brez omejitev sanjarite o naslednji priložnosti, ki je lahko odskočna deska v bolj urejeno stanje na bančnem računu.

LEV

Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da nekomu dokažete, da se o nečem moti, bo vredno vsake besede. Uporabite v družinskem okolju, če želite nekaj premakniti bolj pokončen in samozavesten nastop.

DEVICA

Počutje se bo zaradi lune v škorpijonu znašlo na manjši prelomnici, zato bodite pozorni, da ne odreagirate preveč hladno in odrezavo. Razložite jim, da enostavno potrebujete več časa za odločitev.

TEHTNICA

Da sprostite napetosti, ki jih prebuja luna v škorpijonu si omogočite več gibanja v prostem času in seveda sprostitve, ki bo umu še kako koristila. Če se dobro počutite, je to vse, kar je pomembno.

ŠKORPIJON

Zberite se, ter kljub vsem informacijam, ki vas bodo vznemirjale ostanite mirni. Čustva, ki vam nagajajo se bodo razbohotila in nekdo se bo želel z vami in vašimi občutki nekoliko poigrati.

STRELEC

Brzdajte svoj temperament, saj vas lahko energija škorpijona pahne v izjave, ki bi jih kasneje obžalovali. Samski boste iskali priložnosti, da bi se pogovorili z nekom, ki pozna vaše dvome.

KOZOROG

Vse kar se bo na osebnem področju dogajalo, vas bo spravljalo v zadovoljstvo, saj boste končno dobili potrditve za stvari, ki so vas obremenjevale že nekaj časa. Povezali se boste s pravimi ljudmi.

VODNAR

Priznati si boste morali, da imate premalo časa, da bi se posvečali temu, kako se počutijo drugi, saj bo na vašem urniku vladala zmeda. Zopet počnete preveč stvari naenkrat, zato lahko nekaj spregledate.

RIBI

Primanjkovalo vam bo moči, da bi se soočali z mnenji drugih, zato si boste želeli le umakniti se. Če se boste znali upreti skušnjavam, ki se bodo vrstile, se vam bo posrečilo ohraniti odločen pristop.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic