Dnevni horoskop za torek, 27. avgusta 2024

26. avgust 2024
Dnevni horoskop za torek, 27. avgusta 2024

Dnevni horoskop za torek, 27. avgusta 2024

26. avgust 2024

Želje lahko s konjunkcijo med Luno in Jupitrom počasi začno pronicati v realnost, vendar jih boste morali najprej razčleniti, ter vanje zaupati. 

Zaznati bo intelektualne in domišljijske sposobnosti, ter pozitiven odnos do prebiranja takšnih in drugačnih življenjskih izkušenj. Spretni v zaznavanju stvari iz drugačnega vidika, se lahko zanesete na pozitivne rešitve ter odlično komunikacijo.

OVEN

Počakajte glede stanovanjskega ali pravnega vprašanja, ne glede na nepotrpežljivost, ki jo bo ves čas prebujala luna v dvojčkih. Previdni bodite s tistimi, s katerimi težje najdete skupni jezik.

BIK

Prebudite svoje želje, morda naletite na posluh tistih, ki vam lahko pomagajo k uresničitvi. Ukvarjali se boste s sabo, nekaj, kar vas že dlje časa ovira, boste želeli izboljšati.

DVOJČKA

Vse kar boste počeli, vas bo zaradi odlične energije, ki jo prebuja luna v vašem znamenju motiviralo k temu, da si ustvarite in omogočite čim boljše pogoje za bližnjo prihodnost.

RAK

Iznajdljivost, ki jo bo prebudila luna v dvojčkih vas lahko reši, tako pri delu kot tudi v zasebnem življenju. Na ljubezenskem področju se boste odločili in poiskali odgovor na svoje vprašanje.

LEV

V kolikor niste zadovoljni z določenim razpletom, bi bilo smotrno razmišljati o drugačnih prijemih in spremembah. V spletnem nabiralniku boste zelo iskani s strani nasprotnega spola.

DEVICA

Situacija, ki bo povezana z denarjem, bo od vas zahtevala vso pozornost, zato se skušajte v ključnem trenutku, ko se bo potrebno odzvati čim bolj, zbrati ter disciplinirati.

TEHTNICA

Pomembna informacija zaradi raztresene energije lune v dvojčkih prihaja z zamudo, zato boste na trenutke izredno nestrpni in posledično tudi na osebnem področju nezadovoljni.

ŠKORPIJON

S sproščenim pristopom se boste znali razbremeniti, prav tako vam bodo uspele določene stvari, o katerih ste do sedaj le razmišljali, saj boste bolj iznajdljivi in navihani.

STRELEC

Prihajajo številne priložnosti, zato se ne zapirajte vase in se nikar z nekom, ki vas ne razume ne zapletajte po nepotrebnem. V ljubezni vas bo prijetno presenetila sočutna energija.

KOZOROG

Trudili se boste, da bi se pred kočljivo situacijo zadržali, vendar kljub luni v dvojčkih, ki ima lahko v določenih situacijah več obrazov, ne boste mogli prikriti tega, kar v resnici čutite.

VODNAR

Brez težav se boste z energijo lune v dvojčkih lotili zadeve, ki vas je že nekaj časa obremenjevala zaradi zahtevnosti. Lovile vas bodo misli, povezane s področjem financ.

RIBI

V domačem okolju bodo zahtevali od vas, da se odločite glede nečesa, kar je zelo pomembno za celotno družino, vendar še ne boste pripravljeni, saj boste želeli o vsem skupaj še razmisliti.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic