Dnevni horoskop za torek, 28. maja 2024

27. maj 2024

Dnevni horoskop za torek, 28. maja 2024

27. maj 2024

S konjunkcijo med Luno in Plutonom boste potovali v globine ter skušali raziskati, zakaj se vam določene stvari dogajajo.

Prepirljivost lahko pokvari še tako trden odnos, zato se napornim dokazovanjem in konfliktnim situacijam raje izognite.

Skušajte poiskati pravi stik s svojo notranjostjo. Razmišljanje in delovanje bo, v kolikor se ne bo vse odvijalo tako, kot bi se moralo, dramatično obarvano.

OVEN

Ves čas boste z luno v vodnarju strmeli k druženju s prijatelji. Ljubezenske zadeve se bodo počasi začele reševati v pozitivni smeri, saj boste spremenili način delovanja ter razmišljanja.

BIK

Priznali si boste, da preobilica prostega časa ni prava formula za uspeh in srečo. V akciji vam lahko uspe več kot pa v preveliki ležernosti. Čustvene zadeve boste postavili nekoliko na stran.

DVOJČKA

Kljub luni v znamenju vodnarja lahko ustvarite red tam, kjer si ga že dlje časa želite. Prebudilo se bo več spoštovanja, zato boste vse skupaj lažje razmislili in sprejeli pravo odločitev.

RAK

Ker boste polni nemirne energije in silovitih reakcij, boste težko našli skupni jezik z bližnjimi ali s sodelavci. Napetost se bo krepila v kolikor boste opažali, da vam nihče ne prisluhne.

LEV

Če ne boste hitro ukrepali in prenehali valiti krivdo na druge, se lahko situacija v kateri ste se znašli še bolj zakomplicira. Z iskrenim pristopom se pogovorite in poiščite pravo smer.

DEVICA

Želeli si boste dobre družbe, predvsem zato, da vas po napornih dneh nekoliko sprosti. Izogibajte se tistim stvarem, ki bi vas lahko psihično izmučile, distancirajte se od zoprnih obremenitev.

TEHTNICA

Vse naloge, ki so ostale nedokončane lahko povzročijo, da se prebudi notranji nemir. Na področju čustev se bo zgodba, v katero ste nekako zaupali razvijala prepočasi za vaš okus.

ŠKORPIJON

Ne bodite, ko vas bo nekdo prosil za večjo uslugo preveč naporni in kritični, saj se lahko vse skupaj razvije v resen konflikt. Prijaznost je tista, ki vas lahko reši pred zagato.

STRELEC

Pri delu poskusite biti kljub temu, da vas bo energija lune v vodnarju vabila k druženju bolj zbrani. Ker niste povsem prepričani, kakšne načrte imajo z vami, se bo žal potrebno prilagoditi.

KOZOROG

Ne bi bilo slabo, če bi se večkrat, namesto da ste trmasto prepričani v svoje principe ozrli okoli sebe. Lahko pridobite mnoge prednosti in se na koncu zadovoljno nasmehnete.

VODNAR

Zaznali boste, da vam določeni ljudje skušajo prekrižati ambiciozne načrte. Z modrimi predlogi ter energijo lune v svojem znamenju vam bo uspelo prepričati tiste, ki so pomembni.

RIBI

Ker luna v vodnarju poudarja napredne rešitve, ne bodite presenečeni, če boste do odgovorov prišli po številnih ovinkih. Na čustvenem področju boste razigrani in navihani.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic