Dnevni horoskop za torek, 9. januarja 2024

08. januar 2024

Dnevni horoskop za torek, 9. januarja 2024

08. januar 2024

Zaradi konjunkcije med Luno in Merkurjem se boste počutili energični in obdarjeni s spodbudo za ukrepanje na vseh področjih.

Bolj boste ambiciozni in pripravljeni tvegati. Prebujajo se ideje, zamisli, prav tako prihajajo dolgo pričakovani odgovori na konkretna vprašanja. Tokrat se ne boste borili na prevlado, ampak se boste raje iznajdljivo prilagodili. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Samozavestno se boste uspešno uprli vplivu čustev in se odločili na pravi način. Strast in romantika, ki se bosta prepletali, vas bosta popolnoma osvojili in to bo vaša najboljša motivacija.

BIK
Na čustvenem področju boste prepričani v svoj prav. Poslovni načrti bodo dobro zastavljeni, njihova pot pa bo vodila k lažji realizaciji. Hrabrost in optimizem bosta igrala pomembno vlogo.

DVOJČKA 
Finančno stanje bo tokrat pozitivno. Nekdo ne bo vedel, o čem poteka pogovor, zato si njegovih pripomb ne jemljite preveč k srcu. V krogu prijateljev se boste pogovarjali o zelo zanimivi temi.

RAK
Vsak neuspeh vas lahko, ker bo vaš ego zaradi lune v strelcu povišan še toliko bolj, prizadene. Čim prej se skušajte znebiti te negativne lastnosti, ki vam krade energijo. 

LEV 
Veliko se boste kljub razpršeni energiji lune v strelca ukvarjali sami s sabo. Priznali si boste, da vam določene zadeve niso všeč. Počasi bo treba narediti kakšen večji korak. 

DEVICA
V današnjem dnevu boste deležni številnih priložnosti. Jasno in odločno jih predstavite osebi, ki vam lahko priskoči na pomoč tudi glede financ. Neprestano boste odvračali misli od čustev. 

TEHTNICA 
Odločiti se morate, ali se boste bolj osredotočili ali pa boste pomembno zadevo za nekaj časa preložili, kar ne bo težko. Na področju dela bodite zbrani in pozornost usmerite samo na bistveno. 

ŠKORPIJON
Z energijo lune v strelcu se boste izognili napačnim odločitvam, tudi časa ne boste izgubljali z nepomembnimi malenkostmi. Osredotočite se na konkretne odgovore.

STRELEC
Skoraj ravnodušni boste ob dogodkih, ki bi vam v drugačnih okoliščinah povzročili veliko skrbi. Hitreje se boste sprostili ob ugotovitvi, da vam v bistvu ni tako težko. 

KOZOROG
Danes boste nemirni, razpoloženje bo znova nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Morda se zavedate, kaj je glavni razlog za to. Zdelo se vam bo, da vam vsakdanjik krojijo nepričakovani dogodki. 

VODNAR
Nekdo bo presenečen nad vašo zmedenostjo, ko boste prišli do pravih odgovorov, se boste primerno odzvali. Sprejmite pomoč drugih, saj sami vsega ne boste zmogli sami. 

RIBI
Ne morete pričakovati, da vas bodo drugi navdušili za novosti in spravili v dobro voljo. Preveč razmišljate o nečem, kar bi morali čim prej izpustili. Nečesa ne boste prav razumeli.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic