fbpx

Dobro razmislite, preden se zlažete svoji nežnejši polovici!

Odnosi, Prva stran

Laž ima kratke noge, vaša izbranka pa dober nos!

Moški so bolj nagnjeni k laganju kot ženske, pri tem pa se tudi počutijo manj krive – to nam je vsem dobro znano. To počnejo zato, da bi se zaščitili pred svojimi strahovi: strah jih je soočenja in posledic. Včasih mislijo, da so pametni, ker lažejo in se niti ne zavedajo, da lahko ženske še kako dobro zavohajo in predvsem začutijo tudi najmanjšo laž.

To je razvidno iz te kratke zgodbe.

Mož je klical svojo ženo iz službe: “Draga, povabljen sem bil, da grem na Kitajsko na ribolov s šefom za 7 dni. To je idealna priložnost za moje napredovanje! Mi lahko spakiraš dovolj oblačil in mojo torbo z ribiško opremo? Ko se vrnem iz pisarne, se bom po poti vstavil in pobral stvari. In prosim, ne pozabi spakirati moje modre svilene pižame.

67c25cf8ea213c49fe9788e84871b3e1

Ženi je bilo to zelo sumljivo, vendar ga je poslušala in mu spakirala vse stvari. Čez en teden se je mož vrnil utrujen, vendar je še vedno dobro izgledal. Žena ga je vprašala, kako je bilo na ribolovu in ali sta s šefom kaj ujela.

“Da, seveda, veliko lososa in nekaj mečaric“, se je pohvalil mož. “Zakaj pa mi nisi spakirala moje svilene pižame?

Žena je odgovorila z nasmehom: “Saj sem, v tvojo torbo za ribolov“.

Kako, kdaj in zakaj lagati, je stvar vsakega posameznika in njegove vesti. Manj boste lagali, manj vas bo mučila slaba vest. Zato dragi moški, dobro razmislite, preden lažete svoji nežnejši polovici. 🙂

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam