fbpx

Dobrodelna modna revija And by Andraž za letovanje otrok iz socialno ogroženih družin

Domača scena, Moda, Zanimivosti

Podjetje And by Andraž se je zopet izkazalo z dobrodelno noto in zbrani denar na modni reviji podarilo za poletno letovanje otrok iz socialno ogroženih družin. Modna revija je bila v celjskem fitnesu  Top Fit, zbralo pa se je okoli 1500 evrov. »Radi smo del dobrodelnih dogodkov, saj je pomembno, da se podjetja zavedamo svoje […]

Podjetje And by Andraž se je zopet izkazalo z dobrodelno noto in zbrani denar na modni reviji podarilo za poletno letovanje otrok iz socialno ogroženih družin. Modna revija je bila v celjskem fitnesu  Top Fit, zbralo pa se je okoli 1500 evrov. »Radi smo del dobrodelnih dogodkov, saj je pomembno, da se podjetja zavedamo svoje družbene odgovornosti,« je o dobrodelni modni reviji povedala direktorica podjetja And by AndražNataša Berginc.
Vir: And by Andraž

Vir: And by Andraž

Na modni reviji je podjetje And by Andraž, ki se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo, predstavilo novo poletno kolekcijo. Kolekcija je narejena iz vrhunskih materialov, ki imajo certifikate za svojo odličnost, in iz svežih poletnih barv. Prevladujejo energijsko močne barve – rožnata, zelena in modra, ki so pogosto v kombinaciji z metalik detajli ter polepšane s swarovski kamenčki.
Vir: And by Andraž

Vir: And by Andraž

Na modni brvi so blesteli mladi plesalci iz Plesnega Vala Celje, a manjkale niso niti priznane slovenske manekenke, med katerimi so bile Sabina Remar, Zlata Okugić in Katarina Jurkovič. Celotno prireditev, na kateri ni manjkalo plesnih točk in izklesanih športnih teles, je vodil Rado Mulej.
Vir: And by Andraž

Vir: And by Andraž


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam