fbpx

Dokaz, da modni slog z leti lahko postaja še boljši!

Moda, Novice

Modni slog z leti ne bledi. Če ga negujemo in nadgrajujemo, z leti lahko postane bolj razkošen, lepši in nekako bližji nam samim. Slog je predvsem odraz našega življenjskega sloga, energije in samozavesti. Prav zato je lahko videti po tridesetem boljši kot kadarkoli prej.

To dejstvo potrjuje Instagramov profil Sciuraglam, posvečen milanskim damam dodelanega sloga ter čudovite energije.

Angelo, ki stoji za omenjenim profilom je izmišljeno ime in niti za intervju revije Vogue ni želel razkriti svoje prave identitete, saj ga ta vrsta izpostavljenosti ne zanima.

»Nihče ne ve, kdo sem, razen dam, ki jih fotografiram in želim, da pri tem tudi ostane. Profila nisem aktiviral zato, da bi postal slaven, ampak da obrnem pozornost na ženske,«

je povedal Angelo, ki je Sciurglam odprl decembra 2016 in ima več kot 122.000 sledilcev.

Giovedì shopping per sfoggiare nuovi look nel weekend.

A post shared by @ sciuraglam on

Sciura v milanskem žargonu pomeni bogat in Angelo, ki prihaja z revnega juga Italije, je bil navdušen nad ženskami, ki se sprehajajo po lokalni tržnici, oblečene v Gucci ali Prado.

Nista pa Gucci in Prada to, kar Angela pritegne, da uporabi fotoaparat, glavni razlog sta samozavest in odnos do mode, ki jo imajo milanske dame na pretek. Študent stomatologije pravi, da je trenutno fotografija zanj samo hobi, nima pa nobenega zadržka, če bi to postala njegova kariera.

»Upam, da bom nekega dne fotografiral za Vogue,«

je dodal.

 

Foto: Instagram @Sciuraglam


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam