fbpx

Domača krema s 4 sestavinami, ki je postala pravi hit!

Lepota, Novice, slider

Vidni rezultati že po 7 dneh.

Domača krema za obraz temelji na naravnih sestavinah, zaradi česar je primerna za vse tipe kože. Poleg zmanjšanja gub, krema pomirja, vlaži in krepi tonus in strukturo kože na obrazu.

S staranjem koža izgubi svojo naravno elastičnost, zato se pojavijo drobne gubice, ki jih tudi najdražja kozmetika ne more odstraniti v celoti. Vendar pa je v zadnjem času ena izmed doma narejenih krem s popolnoma naravnimi sestavinami, ki zagotavlja fantastične rezultate, kot so vlaženje kože, zmanjševanje gub in anti ageing.

Homemade-Shaving-Cream-2

Kremo pripravimo doma, kar pa moramo poudariti je, da so njene sestavine popolnoma naravne in varne in  je primerna za vse tipe kože. Rezultati so vidni že po 7 dneh, kar je zelo velik razlog, da so ženske širom sveta naravnost navdušene nad to kremo.

20151212-bi-quyet-lam-trang-da-den-bam-sinh-hieu-qua-ma-an-toan-1

Sestavine: 1 žlica mandljev ali olivnega olja, 1 rumenjak, 1 čajna žličko medu in 2 žlički vazelina.

Priprava: Stopite vazelin s pomočjo vodne pare. Po nekaj minutah, postopoma dodajajte preostale sestavine in mešajte ves čas, dokler ne dobite homogene mase. Dobljeno zmes dajte v primeren lonček.

Uporaba: Domačo kremo na obraz nanašajte s krožnimi gibi in pustite delovati 30 minut, nato pa jo odstranite z vlažnim robčkom.

Opomba: Krema naj bo spravljena v hladilniku.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam