fbpx

Domača krema s 4 sestavinami postala pravi hit!

Lepota, Novice, Prva stran

Domača krema za obraz temelji na naravnih sestavinah, zaradi česar je primerna za vse tipe kože.

S staranjem naša koža izgublja elastičnost, zato se pojavljajo gubice, ki jih včasih tudi najdražja kozmetika ne more popolnoma odstraniti. Kljub temu pa je v zadnjem času uspelo tej naravni kremi zagotoviti odlične rezultate pri vlaženju, zmanjševanju gub in preprečevanju staranja kože.

Kremo si lahko pripravimo kar doma, moramo pa poudariti, da so njene sestavine popolnoma naravne in varne, zato je primerna za vse tipe kože. Rezultati so vidni že po 7 dneh, zaradi česar so nad tem izdelkom navdušene ženske s celega sveta. Poleg zmanjševanja gub, krema pomirja, vlaži in utrjuje tonus in kožno strukturo.

 

Sestavine

1 žlica mandljevega ali olivnega olja
1 jajčni rumenjak
1 žlička medu
2 žlički vazelina

Priprava

Vazelin stopite nad paro, nato postopoma, ob nenehnem mešanju, dodajte preostale sestavine. Mešajte toliko časa, dokler ne dobite homogene mase. Zmes vlijte v prazno embalažo (od porabljene kreme).

Uporaba

Kremo na obraz nanesite z masažnimi gibi, nato pa pustite delovati 30 minut. Kremo odstranite z vlažilnimi robčki ali gazo.

Opomba

Da se krema popolnoma vpije v kožo, potrebuje približno eno uro, zato vam svetujemo, da jo na obraz nanesete vsaj dve uri pred spanjem. Kremo imejte shranjeno v hladilniku.

 

Foto: Shutterstock


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam