fbpx

Domača scena: Modne urednice in blogerke navdušene nad novimi pomladno poletnimi kolekcijami

Dogodki, Domača scena, Moda, Novice, PR novica, Prva stran

Chiara Ferragni, Steve Madden in KENDALL + KYLIE

Včeraj smo se v ljubljanski Ikoni zbrale modne navdušenke in s pomočjo Lorelle Flego uživale v treh novih kolekcijah Chiare Ferragni, Steve Madden-a in KENDALL + KYLIE.

Poleg najbolj znanih modelov prejšnjih kolekcij Chiare Ferragni, je v novi pomladno poletni kolekciji tudi nekaj ženstvenih kosov, ki očitno sledijo najbolj svežim modnim smernicam. Tako se v kolekciji pojavljajo t.i. ˝mule˝modeli, espadrile s pentljami, balerinke v marjeticah, visoke sandale pa popestri bleščičasta peta prekrita z motivom zvezdic. Novost znamke so balerinke s prepoznavnim logotipom, odetim v bleščice, posebnost pa sta trakova v kontrastnih barvah, ki se ju zaveže okoli gležnjev.

To sezono pri Chiari in prav tako v Ikoni, se prvič pojavijo tudi novi modeli oblačil. Tako poleg iPhone ovitkov, »choker« ogrlic in T-shirt majic, najdemo kratke džins hlače ter over – size puloverje s kapuco.

Nova kolekcija Steve Madden-a je pod vplivom mešanice mehkih tekstur z živahnimi ˝POP˝detajli. Nova sezona nas navdušuje s sladko pastelno paleto barv, ki se pojavlja v različnih teksturah od satena pa vse do krzna. Prenovljen ˝slip-on˝ model najdemo tokrat v žametni različici ali pa v ˝punk˝verziji prekrit z drznimi konicami. Za vse, ki prisegajo na klasične Steve Madden modele, so tokrat pripravili popestritev ˝večnih˝ modelov, z bleščicami, pleksi steklom in etno vezeninami. Prvič v Sloveniji pa je na voljo tudi moška obutev.

Kendall in Kylie sta s skupaj več kot 80 milijoni oboževalcev najbolj ikonični osebnosti te generacije. Pod budnim očesom danes največjega družabnega omrežja sta se razvili v pravi modni ikoni. KENDALL + KYLIE kolekcija obutve in torbic predstavlja raznolikost dveh prepoznavnih slogov, kombinacijo edinstvenih okusov, izbranih tkanin in sodobnih silhuet. Artikli iz njune kolekcije niso zaključek k videzu; so glavni kosi videza, ki »it« dekle ločijo od ostalih. Kolekcija je drzna z veliko ostrimi linijami, prepoznavnimi silhuetami, ki kot Kendall in Kylie predstavljajo lepoto in samozavest.

Foto: Nara Dominko David


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam