fbpx

Doživite Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana v prvi vrsti!

#MBFWLJ, Moda, Novice, PR novica, Prva stran

Obiščite Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana in osvojite nagrade Mastercard®

Mednarodni premium teden mode Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana prihaja med 5. in 7. oktobrom. Obiščite blagovnico Maxi in izbrane prodajalne Modiana, izpolnite letak in sodelujte v nagradni igri. Mastercard® bo poskrbel, da bo za eno srečnico ali srečneža praznik mode, lepote in dizajna še posebej neprecenljiv. Berite dalje, če se tudi vi želite pridružiti Mercedesovi zvezdi.

Obisk Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

Zmagovalec nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje, ki do 24. septembra poteka v blagovnici Maxi ter prodajalnah Modiana Šiška, Modiana Celje, Modiana Koper in Modna hiša Maribor, bo poleg ekskluzivnega povabila na otvoritveni večer oktobrske edicije MBFWLJ nagrajen tudi z modnim stiliranjem Maje Bulc. Seveda bo na prizorišče prispel s prestižnim vozilom Mercedes-Benz, za dodaten pridih ekskluzivnosti bodo poskrbeli tudi umetniki ličenja MUD studio Slovenija in Mare dresura frizure.

5x brezstična predplačniška kartica Mastercard z dobroimetjem v vrednosti 100 evrov.

Letake za sodelovanje v nagradni igri Neprecenljivo modno doživetje, ki bodo petim izžrebancem prinesli predplačniške kartice Mastercard s prednaloženim dobroimetjem v vrednosti 100 evrov najdete v blagovnici Maxi, Modiana Šiška, Modiana Celje, Modna hiša Maribor, Modiana Koper.

 

Foto: MBFWLJ


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam