fbpx

Dress Me Perfect – podlaga za brezhiben in naraven videz

Lepota, Novice

Dress Me Perfect by Deborah Milano obljublja nekaj velikega: formula podlage dejansko omogoča koži dihati.

Samo po meri narejeno oblačilo ponuja resnično brezhibno prileganje telesu. Občutek popolnega ugodja in lahkotnosti sta značilnosti tistih kosov, ki se prilegajo vsakršni postavi. In povsem enako je z ličili, natančneje s podlagami. Ženske hrepenijo po podlagah, ki se popolnoma prilagodijo vsakemu tipu, tenu, obliki in ki delujejo povsem naravno in se dobesedno zlijejo s kožo.  

Model 1

Že od samega začetka je glavna misija znamke Deborah Milano odgovarjati na zahteve, želje, pričakovanja žensk in prav to jih je pripeljalo do novega koncepta kremnih podlag: Dress Me Perfect. Strokovnjaki pri Deborah Group Laboratories, strastni kreatorji novih, edinstvenih izdelkov, so ustvarili več kot običajno podlago: prilagodljivo vsakemu tenu kože in povsem naravnega, brezhibnega videza. Dress Me Perfect by Deborah Milano obljublja še nekaj velikega: formula podlage dejansko omogoča koži dihati.

DressMePerfect_02Dress Me Perfect se koži prilagodi tako kot po meri ukrojena obleka.  Peresno lahka fluidna konsistenca se povsem stopi s kožo, izenači ten in zabriše nepravilnosti  ter ustvari neverjetno mehko, gladko in čudovito naravno polt. Formulo sestavljajo soft-focus mikrosfere, ki se enakomerno razporedijo po koži.  Toda Dress Me Perfect skriva nekaj posebnega: Skin Oxygenating DH Complex, kompleks, ki omogoča koži, da diha, tudi v notranjosti. Rezultat je čudovito sijoča polt!  Dress Me Perfect by Deborah Milano vsebuje mikro voske, ki zagotavljajo celodnevno srednjo prekrivnost.

Dress Me Perfect je na voljo v nadvse ergonomskem pakiranju s priročno pumpico, ki zagotavlja optimalno količino nanosa. Na voljo je  za vse tipe kože, na voljo v 5 odtenkih za vsakršen ten polti.

 

Foto: Deborah Milano


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam