fbpx

Družbena omrežja osvaja novo ‘it’ krilo iz Zare

Moda, Novice, Prva stran

Karirasto mini krilo na zanimiv način prepleta kar tri vzorce, za povrh pa je plisirano, kar ga dela še posebej ljubkega.

Čeprav smo še vedno globoko ujeti v zimo, nas nove kolekcije pomladnih oblačil navdajajo z optimizmom in zaupanjem, da spet pridejo toplejši dnevi. Družbena omrežja so odličen pokazatelj, kaj bo v trendu v določeni sezoni in pomlad 2018 bo zaznamovalo tudi novo Zarino krilo.

Pred vami je ‘it kos’ nove sezone, ki ga preprosto morate imeti. Nobena reklama ni tako učinkovita, kot tista na družbenih omrežjih, ko začnejo modne poznavalke (t.i. ‘it’ dekleta) nositi določeno oblačilo in ga s tem napravijo zaželenega in priljubljenega.

Ko znana blogerka ali priljubljena Instagram zvezdnica, kot je Sara, ki objavlja pod imenom @collagevintage objavi fotografijo, kjer nosi ta izbrani kos oblačila, se začne prerivanje po trgovinah in včasih se celo zgodi, da je novi modni kos (pre)hitro razprodan.

Da ne boste dejali, da vas nismo opozorili – te dni se veliko govori (in predvsem objavlja fotografije) novega krila, ki ga je na trg poslala priljubljena modna znamka Zara. Karirasto mini krilo med seboj na zanimiv način prepleta kar tri vzorce, za povrh pa je plisirano, kar ga dela še posebej ljubkega in ženstvenega.

Možnosti modnih kombinacij novega Zarinega krila je veliko. Oblecite ga poleg over-size puloverja ali majice z dolgimi rokavi, ko pridejo toplejši pomladni dnevi, pa bo na vrsti že lahkotna bluza, srajca ali majica s kratkimi rokavi!

 

Foto: Instagram, Zara


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam