fbpx

Družinska fotografija Victorie Beckham na naslovnici revije Vogue

Znani

Nekdanja Spajsica, danes pa modna oblikovalka Victoria Beckham je glavna zvezda oktobrske izdaje britanskega Voguea.

Tokrat se bralcem ni predstavila kot modna ikona, ampak kot mama in soproga, saj za naslovnico pozira skupaj z vsemi otroki ter družinskim psom Olivio, David pa se jim je pridružil v editorialu, objavljenem v reviji.

19-letni Brooklyn, 16-letni Romeo James, 13-letni Cruz David ter 7-letna Harper Seven na naslovnici pozirajo skupaj s slavno mamo pod drevesom, na ostalih fotografijah pa se igrajo z vodnimi pištolami, starša pa »počivata« na travi.

»Drugi kraljevi družini«, kot jih imenujejo v Vogueu je pripadla naslovnica v počastitev 10. obletnice Victorijine kariere kot modna oblikovalka.

Poleg tega, da so čudovita in srečna družina, sta Vic in David nedvomno dokazala, da so vse govorice o njuni ločitvi, ki so krožile v medijih na začetku poletja, neutemeljene.
Na Vogueovem Instagramovem profilu objavili še kratek video posnetek, v katerem je Victoria pokazala svoj odlični smisel za humor.

»Danes smo se zbrali, da posnamemo zgodbo, ki slavi bogato in navdihujočo zgodbo ene izmed največjih modnih ikon vseh časov, Victorie Beckham,«

je dejala Posh Spice na začetku posnetka, v katerem med drugim pozira ležeč na boku z iztegnjeno nogo – zaradi katere je bila pred časom na Instagramu tarča posmeha, ter se šalila na svoj, kot tudi na račun Spice Girls.

Foto: Mikael Janssen za Vogue


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam