fbpx

Edinstveni copati adidas Tubular tudi k nam prinesli pravo modno revolucijo

Moda, Novice, PR novica, Prva stran

Prva liga!

Nova kolekcija copat adidas Tubular prinaša edinstvene modele, ki so s svojim sodobnim dizajnom in atipično silhueto že osvojili privržence urbane mode. Zasledili smo jih tudi v naših trgovinah, pri tem pa sta našo pozornost pritegnila modela Tubular Viral za ženske in moški model Tubular Radial.

adidas je predstavil nove copate iz neobičajne linije adidas Tubular, ki napovedujejo upor konvencionalnim trendom. Najnovejši modeli ostajajo zvesti svoji provokativni silhueti in so s seboj prinesli pravo modno revolucijo, saj dajejo moč tistim, ki so dovolj pogumni za nekonvencionalen korak. Med predstavljenimi modeli, ki so že na voljo tudi v naših trgovinah, sta nas najbolj navdušila ženski model Tubular Viral W in moški model Tubular Radial. Prvi so že prevzeli igrive ljubiteljice črne barve, saj so odeti v elegantno črnino, po belem podplatu pa so razpršene črne pike.

__prva-liga-s75915

adidas Tubular Viral W

Moški model, ki prihaja v belem odtenku, pa je s svojim nevtralnim izgledom že prepričal modne zanesenjake, saj je kot nalašč tako za dnevno potepanje kot tudi za posebne večerne priložnosti.

__prva-liga-aq6722

adidas Tubular Radial

Pri kreiranju novih Tubularjev je adidas združil čisti odraz sodobnega oblikovanja, atipično figuro in priznane tehnologije, ki jih je prenesel s svojega naprednega športnega segmenta. Med drugim so opremljeni z unikatnim EVA podplatom, katerega futuristična konstrukcija spominja na zračnico, v zgornjem delu pa copati prehajajo v obliko nogavice, kar poskrbi za popolno udobje.

Foto: adidas


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam