fbpx

Elle Fanning posnela duhovito fotografijo Angeline Jolie!

Dogodki, Lifestyle, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

20-letna svetlolaska je na Insta profilu objavila spontan in zabaven posnetek svoje ‘mame’ na snemanju filma Maleficent 2.

V Disneyevem fantazijskem filmu Maleficent sta zakleti sovražnici, a ko se ugasnejo kamere in luči, sta Angelina Jolie in njena več kot pol mlajša soigralka Elle Fanning prijateljici, skorajda delujeta kot mati in hči, ki si izmenjujeta poglede na svet.

Na setu snemanja Maleficent 2 je Elle po prihodu iz svoje prikolice zalotila Angie, ki je ravno tako zlezla iz svoje v jutranji frotirasti halji in hitro stisnila gumb na telefonu, posnetek pa delila na svojem Instagram profilu.

“Pripeljala sem mamo na snemanje #Maleficent2!!!!!!”

je s tipično vihravim mladostniškim navdušenjem zapisala pod sliko.

It's bring your mom to work day on the #Maleficent2 set!!!!! ✌?

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

Na njej vidimo Angelino že naličeno z rdečo šminko in z rogovi, ki jih nosi v svoji vlogi zlobnice v nadaljevanju Disneyeve očitno uspešne franšize, Angie pa za povrh kaže ‘osle’ nad Ellino glavo. Očitno sta se hollywoodski zvezdnici odlično zabavali na snemanju, ki sicer poteka v Londonu.

Na drugi fotografiji se je Elle, ki v filmu upodablja princeso Auroro, postavila tako, da je videti, kot da ima sama rogove na glavi, čeprav v resnici za njo stoji Angie.

“Ultimativna fotobomba,”

je zapisala pod to fotografijo mladenka, ki je že nastopila v nekaj bolj znanih filmih in jo je znamka Miu Miu najela za svoj obraz kampanje.

Ultimate Photobomb #Maleficent2

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

Maleficent 2, za katerega se še ne ve, kdaj bo končan oziroma nato predvajan, je prvi film po letu 2015 za Angelino Jolie. Z oskarjem nagrajena igralka je tedaj z nekdanjim možem Bradom Pittom skupaj zaigrala v dobro ocenjenem filmu By The Sea, za katerega pa je Angie napisala tudi scenarij in ga sama režirala.

Septembra lani je Joliejeva stopila za kamero kot režiserka biografske zgodovinske drame z naslovom First They Killed My Father (Najprej so ubili mojega očeta), v enem od intervjujev za medije pa je dejala, da jo je ločitev od Brada pognala nazaj v delo.

Zaradi travme ob ločevanju si je Angie vzela več kot leto premora, da bi v miru razčistila stvari s seboj.

“Doma me potrebujejo otroci. Ko bom pripravljena na delo, bom pač šla delat. Upam, da bo to kmalu, denimo v nekaj mesecih,”

je na gnjavljenje novinarjev tedaj kratko odgovorila igralka, ki bo 4. junija dopolnila 43 let.

Zdi se, da je nastopil čas za veliko vrnitev Joliejeve na vseh področjih filmskega ustvarjanja. Njena dobra volja na setu filma Maleficent 2 dokazuje, da je prišla k sebi in da je opravila z demoni, ki so spremljali bolečo ločitev od Brada Pitta.

Poleg Angeline Jolie in Elle Fanning v drugem nadaljevanju filma Maleficent nastopajo še Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein, Lesley Manville in Harris Dickinson.

 

Foto: Elle, Pinterest, The Hollywood Reporter


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam