fbpx

Ellie Goulding in DEICHMANN nadaljujeta nadvse uspešno sodelovanje

Moda, Novice

„Rock your Look“

Po uspešni predstavitvi svoje prve kolekcije obutve v sezoni pomlad/poletje 2017 priznana britanska pevka Ellie Goulding z znamko Deichmann nadaljuje sodelovanje tudi jeseni. S kolekcijo Star collection ponovno narekuje modne smernice, s katerimi vsakemu videzu doda nekaj drznega pridiha. Z novimi modnimi kosi kolekcije jesen/zima lahko zasijete že danes, saj so ti na voljo v izbranih poslovalnicah Deichmann v Sloveniji.

Pevka in komponistka Ellie Goulding je svoj rokovski duh vdihnila kar 40 različnim stilom kolekcije Star collection za jesen/zimo 2017.

»Z veseljem nadaljujem izjemno sodelovanje z znamko Deichmann, saj lahko z modnimi kosi kolekcije jesen/zima odlično izrazim tudi drugo plat svojega sloga,«

pravi Ellie Goulding.

Rokovski gležnjarji, klasični škornji, udobni modeli in ekstravagantni škornji, ki segajo čez koleno, elegantni semiš salonarji in modni čevlji za vsakdan bodo krojili unikaten videz vsake modne privrženke.

Te bodo navdušile živahne barve, ekstravagantne oblike, rokovske zakovice in zaponke, ki nadaljujejo moto kolekcije »Ellie Goulding for DEICHMANN“: „Rock your Look“. Takrat so bile v ospredje postavljene superge, sandale, visoke pete, polne pete, barvite espadrile ali modeli »Mules«.

Kot v prvi kampanji je nove motive tudi tokrat na sceno ponesel zvezdniški fotograf Louie Banks. Spremljajoči televizijski spot, ki ga je režiral Emil Nava – znan po glasbenih videospotih Rihanne, Selene Gomez, Calvina Harrisona in Eda Sheerana – nudi pogled v zakulisje koncertne turneje britanske pop-zvezde, gledalce pa spusti v njeno bližino med generalko, na odru ali v garderobi.

Nova kolekcija „Ellie Goulding for DEICHMANN“ je od včeraj  na voljo v izbranih poslovalnicah Deichmann v Sloveniji. Cene modelov se gibajo od 24,90 € in 49,90 €.

Skupno bo kolekcija na voljo v poslovalnicah 21 evropskih držav in spletnih trgovinah skupine DEICHMANN.

 

Foto: promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam