fbpx

Enrique Iglesias prihaja v ljubljansko Areno Stožice!

Domača scena, Izbor urednice, Lifestyle, Novice, slider

Kralj latino popa v Ljubljano prihaja v soboto, 12. maja 2018.

Kralj latinskega popa bo prihodnje leto prvič obiskal Slovenijo in uprizoril glasbeni spektakel v ljubljanski Areni Stožice. Zvezda svetovnih razsežnosti in eden najprepoznavnejših moških izvajalcev bo v nadaljevanju svetovne turneje »SEX and LOVE« v soboto, 12. maja 2018, nastopil tudi pri nas. Ljubitelje njegove glasbe čaka nepozabno doživetje, izjemen šov in odlična produkcija, ki se bo v celoti razlikovala od koncerta v zagrebški Areni maja lani.

Enrique Iglesias bo v nadaljevanju svoje turneje »SEX and LOVE« prihodnjo pomlad prvič nastopil v Sloveniji ter nas s svojim glasom in latino šarmom popeljal na edinstveni glasbeni spektakel.

»Obstajajo trenutki na odru, ko si moram vzeti trenutek zase, ko pogledam okoli sebe ter sem prevzet s čustvi obiskovalcev in energije, ki jo soustvarijo z menoj na koncertu. Vsakič, ko pogledam naokoli, opazim množico nasmejanih obrazov, ki se jim nasmejim nazaj, saj me vedno znova opomnijo, kako srečen sem lahko, da lahko nastopam in sem prisoten,« pravi pevec ob nadaljevanju svetovne turneje »SEX and LOVE«.

Enrique je že pred časom priznal, da mu je najbolj pri srcu pevec Elvis Presley, katerega glasbo si zelo rad zavrti. V preteklosti je sodeloval s piscem pesmi Guyem Chambersom, s katerim sta pripravila prvi in vodilni pop singel za Andreo Bocellija. Naslov skladbe je Un Nuovo Giorno, kasneje pa je svojo verzijo te pesmi v angleščini posnela bivša članica ženske skupine Spice Girls, Melanie C.

Glasbeni spektakel enega najbolj zaželenih, priljubljenih in uspešnih mednarodnih glasbenikov bo v soboto, 12. maja 2018, ob 20. uri v Areni Stožice, vstopnice pa so od jutri dalje v prodaji prek sistema Eventim.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam