fbpx

Evolucija žensk skozi čas

Lasje, Ličenje, Nega telesa, Obraz, Spolnost, Zanimivosti

Biti ženska v današnjem svetu je vse prej kot lahko. Mediji javnega obveščanja in družba nam vsak dan ponuja, in celo vsiljuje številne podobe o tem, kaj je lepa ženska, kakšno je lepo telo, kaj vse bi morala prava ženska biti, narediti, da bi bila sprejemljiva, privlačna in oh in sploh popolna v vseh vlogah, […]

ženskeskozievolucijo

Biti ženska v današnjem svetu je vse prej kot lahko. Mediji javnega obveščanja in družba nam vsak dan ponuja, in celo vsiljuje številne podobe o tem, kaj je lepa ženska, kakšno je lepo telo, kaj vse bi morala prava ženska biti, narediti, da bi bila sprejemljiva, privlačna in oh in sploh popolna v vseh vlogah, ki jih živi.

Evolúcija -e ž (ú) postopno spreminjanje česa, navadno v popolnejše, bolj dovršene oblike, razvoj // biol. spreminjanje organizmov iz preprostejših oblik v popolnejše, zgodovinski razvoj organizmov: evolucija živalstva; nauk o evoluciji.

Oglejte si odlično animacijo v kateri je prikazana evolucija žensk skozi čas z uporabo mnogo lepotnih posegov.

https://www.youtube.com/watch?v=4N-_3IMQY-0&feature=youtu.be

Če se zredimo, mislijo, da smo noseče. Če shujšamo, potem smo bolne. Če se lepo oblačimo, smo afne. Če smo oblečene enostavno, smo zanemarjene. Če povemo, kar si mislimo, smo arogantne. Če se branimo, smo problematične. Če karkoli naredimo, smo deležne kritik.” To je slika z napisom , ki kroži po družabnih omrežjih. Dekleta opozarjajo da so ponosna nase in vse svoje lastnosti, tako dobre kot slabe in prav je tako! Bodite to kar ste in bodte ponosne na to kar ste, kako izgledate in kar vam je podarila mati narava. Ni se potrebno spreminjati in biti popolna verzija nekoga drugega.

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam