fbpx

Brez nove Facebook aplikacije, se lahko poslovite od svojih slik!

Lifestyle, Novice, Prva stran

Facebook ponovno postavlja svoja pravila – tokrat ‘Moments’ aplikacijo!

Družbeno omrežje Facebook, ki ga uporablja več kot 1,4 milijarde ljudi po vsem svetu, si vedno želi razširiti področje delovanja s pomočjo različnih aplikacij.

Število Facebook aplikacij na App Storu je zagotovo več, kot si lahko predstavljamo, med njimi pa so tudi pretekli projekti, ki so že zdavnaj potonili v anonimnost (Paper, Slingshot, itd.). S svojo novo aplikacijo, imenovano “Moments” (Trenutki), Facebook ponovno postavlja svoja pravila! Če ste na Facebook naložili fotografije neposredno iz mobilne naprave v album, ki ga niste objavili javno, bodo vaše fotografije iz najbolj priljubljenega družbenega omrežja izbrisane.

facebookmomentsfeat-800x420

Fotografije bodo lahko ohranili le tisti, ki si bodo do začetka julija, namestili aplikacijo Moments. Izbris fotografij bo veljal le za fotografije in videoposnetke v zasebnih albumih, naložene neposredno iz galerije na telefonu. Poteza Facebooka bo tako prizadela predvsem osebe, ki so Facebook uporabljale kot t. i. podatkovni oblak. Fotografije in videe, ki so bili naloženi javno, bo Facebook ohranil.

“Fotografije, ki ste jih na Facebook v zasebne albume naložili iz svojega telefona, bodo izbrisane. Ob začetku leta so bile prenesene v Moments – novo Facebook aplikacijo. Če želite obdržati svoje fotografije, si namestite aplikacijo še pred 7. julijem. Če ne želite uporabljati aplikacije, si prenesite fotografije s Facebooka na svoj računalnik,”

uporabnike po svetu že opozarja Facebook.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam