fbpx

Facebook uvedel novost, ki vas bo resnično navdušila!

Lifestyle, Novice, slider

Objavljene fotografije ne bodo nikoli več enake!

Fotografije so se od danes sinoči spremenile in postale še boljše, saj je priljubljena družbena mreža Facebook uvedla funkcijo, ki omogoča uporabnikom delitev in ogled panoramskih fotografij snemanih pod kotom 360 stopinj, ki se vrtijo s premikanjem miške.

Aplikacija Facebook 360 podpira objavljanje panoramskih fotografij v 360 efektu s posebnimi kamerami, in tudi vsemi današnjimi pametnimi telefoni, ki podpirajo to možnost.

360-photos

Danes začenjamo na Facebooku po celem svetu s predvajanjem fotografij, ki se vrtijo za 360 stopinj,” je sinoči na Facebooku najavil ustanovitelj Facebooka Mark Zuckerberg in dodal: “360° panoramske slike so podobne 360° panoramskim videom, občutek dobite, da ste dejansko tam in se razgledujete naokrog. Velika razlika je v tem, da jih lahko posnamete s svojim telefonom, zgolj uporabite način panorama ali aplikacijo, ki omogoča takšne posnetke in jo naložite na Facebook, ostalo bomo naredili mi.

Ob objavi je Zuckerberg priložil tudi predstavitveno fotografijo z vrha Svetovnega trgovskega centra , ki ima razgled na Manhattan. Ko kliknete na fotografijo in se z miško premikate po njej, se hkrati razgledujete po Manhattnu, in imate občutek, da ste resnično tam, čeprav v resnici sedite v doma ali v svoji pisarni.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam