fbpx

Filmski napovednik: Petdeset odtenkov svobode

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, PR novica, Prva stran

3. del najbolj erotične zgodbe stoletja prihaja v naše kinematografe še pred valentinovim!

Številni slovenski oboževalci in oboževalke filmske serije Petdesetih odtenkov bodo kmalu spet prišli na svoj račun. V nastajanju je namreč tretje filmsko nadaljevanje erotične knjižne uspešnice, ki je navdušila tako v obliki napisane zgodbe kot tudi na filmskih platnih. Prva dva dela trilogije, ki je postala pravi svetovni fenomen, si je po vsem svetu ogledalo več kot 260 milijonov gledalcev, franšiza, ki je posneta po romanih britanske pisateljice E.L. James, pa je do sedaj globalno zaslužila skorja 950 milijonov dolarjev.

Novi del, ki je tudi zadnji v vrsti romantično erotičnih filmov o privlačni Anastasii Steele in skrivnostnem Christianu Greyu, nosi naslov Petdeset odtenkov svobode. Na redni spored slovenskih kinematografov prihaja 8. februarja prihodnje leto, premierne projekcije pa bodo na sporedu že večer prej.

Prihod prvega filmskega napovednika, ki si ga lahko ogledate na spodnji povezavi, pa spremlja vroča novica, da bodo v naših kinematografih – Kolosej, Cineplexx in Maribox – vstopnice za premierne projekcije začeli prodajati že v petek, 10. novembra.

Predprodajo vstopnic bo nedvomno spodbudil tudi najnovejši napovednik, ki dviguje napetost in ponovno podžiga ugibanja o količini golote in erotičnih prizorov, o katerih se tudi tokrat govori že vse od začetka snemanja.

 

 

Foto: press


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam