fbpx

Fit Brigitte: kratke hlače za prvo damo Francije!

Moda, Znani

Oblečena v kratke hlače za kolesarjenje in majico Lacoste je dala najprej kratek intervju, potem pa se fotografirala z navdušenimi mimoidočimi.

Francoski predsednik Emmanuel Macron in njegova soproga Brigitte Macron poletni dopust preživljata kar na domačih tleh. Slavna zakonca, ki ju fotografi tudi na počitnicah ne pustijo pri miru, sta te dni v mestu Bormes-les-Mimosas, stanujeta pa na otoku v utrdbi Fort de Bregancon, ki je od leta 1968 poletna predsedniška rezidenca.

Medtem, ko nekateri na dopustu najraje lenarijo v senci in hladu, drugi naravnost uživajo v telesni aktivnosti. Bolj je adrenalinsko, boljše je. V to drugo skupino očitno spada tudi prva dama Francije, ki uživa v podvigih z vodnim skuterjem in redno kolesari.

Njuna poletna rezidenca je na tem otočku

Kamorkoli se slavni par nameni, nikjer jima ne dajo miru. Novinarji si celo v času njunega dopusta želijo dobiti kakšno izjavo, radovedni meščani in turisti pa bi se radi fotografirali z njima. Prijazna Brigitte si vedno vzame čas tako za prve, kot druge.

Brigitte se zaveda, da morajo novinarji zaslužiti s prispevki tudi poleti

Oblečena v kratke hlače za kolesarjenje in majico Lacoste je dala najprej kratek intervju, potem pa se fotografirala z navdušenimi mimoidočimi. Odkar je postala prva dama, je Brigitte pogosto na tapeti, saj vsi spremljajo tudi njen slog oblačenja.

Domačini so ponosni, da je prva dama v njihovem mestu

Nekateri ji očitajo, da bi se morala oblačiti ‘primernejše svojim letom’, pri čemer ji zamerijo mini krila in prekratke obleke. Tudi zaradi kratkih kolesarskih hlač bi se utegnil kdo obregniti v njen modni stil.

Toda prva dama Francije je že večkrat pokazala, da se ne obremenjuje s tem, kaj drugi mislijo o njej. Zakorakala je v 66. leto in se lahko pohvali z lepo postavo, zaradi katere sme nositi prav vse, kar si zaželi. Dušebrižniki in njihova mnenja gor ali dol.

 

D. S.

Foto: Express, Daily Mail, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam