fbpx

Fitman06: Medtem v Dubaju

Blog, Moška moda, Zanimivosti

Ko sem končno nekaj gramov pridobil, vadba z Miho in Polono v centru Fitman mi je bila v užitek in hkrati idealna sprostitev možganov po napornem dnevu, je prišel čas mojega odhoda v Dubaj.

Ko sem končno nekaj gramov pridobil, vadba z Miho in Polono v centru Fitman mi je bila v užitek in hkrati idealna sprostitev možganov po napornem dnevu, je prišel čas mojega odhoda v Dubaj.

“Ja, ja. Miha, ne skrbi. Tako sem noter padel v vadbe, da že komaj čakam, da grem v Dubaju v fitnes in sam opravim s treningom po postopku, ki sem se ga tu naučil,” sem zatrjeval še ob zadnjem srečanju. Namerno sem si našel še hotel z dobrim, sodobnim fitnesom, da bom imel še več motivacije.

In kakšna je realnost?

Medtem v Dubaju...

Medtem v Dubaju…

No ja… Že ob prvem obisku fitnesa, ki se nahaja povsem na vrhu hotela ob majhnih bazenih, sem pogrešal Thermoslim ali Thermobike. Kljub temu, da je Dubaj poznan po soncu in vročini (trenutne temperature se gibljejo okoli 26 stopinj Celzija), je v notranjosti zgradb pogosto zelo hladno. Tako klima “nabija” tudi v fitnesu. Odločil sem se, da pričnem ogrevanje s klasičnim orbitrekom, a sem si, priznam, ker ni bilo Mihovega nadzora, dovolil ogrevanje skrajšati zgolj na pet minut. Popolnoma sam biti v fitnesu je namreč čista beda in dolgčas.

Po ogrevanju sem si zadal, da grem čez “fitnes aparature”, ki jih že poznam ter znam z njimi rokovati. Priznam, tudi tu sem namesto 15 ponovitev opravil zgolj trikrat po 12. Ker sem imel že pred odhodom zaradi nahoda malce krize, sem tudi tu začel s težami pri 30 kg oziroma kasneje napredoval na 35. Če bi bil Miha poleg, bi me zagotovo zmotiviral z delom na 40, če ne že na 45 kilogramih.

Spoznal sem, da je obiskovanje centra Fitman pomembno tudi zaradi pomembnega dejavnika, ki se mu pravi motivacija. Brez Mihove in Polonine pozitivne motivacijske energije v Ljubljani zagotovo ne bi hodil na treninge trikrat na teden. Podatek v mojem petem zapisu, da se počasi spreminja moj življenski slog torej tu pade v vodo. Če ni nadzora, je trening slabši.

bela jajca fitman hrana 2013

Tudi tu se poskušam prehranjevati zdravo, raznoliko. Vendar ali se vam zdi, da so ta jajca sploh videla kokoš?

In da bo mera polna… Prišlo je do odločitve, da prestavim svoj povratek v Slovenijo za dodatnih sedem dni. Me je že kar strah naslednjega treninga z Mihom.


Prispevek je mnenje avtorja in ne izraža nujno stališča uredništva.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam