fbpx

Fitman07: Še sem tu!

Blog, Zanimivosti

Vidim, da sem se nazadnje javil 9. decembra 2013, ko sem bil še v Dubaju. Tako je smiselno, da najprej vsem zaželim srečno, ZDRAVO in uspešno 2014.

Vidim, da sem se nazadnje javil tu 9. decembra 2013, ko sem bil še v Dubaju. Tako je smiselno, da najprej vsem zaželim srečno, ZDRAVO in uspešno 2014.

letalo krilo 2014Ob povratku v Slovenijo sem padel v vrvež nakupovalne mrzlice tik pred prazniki, hitro je sledil božič ter nato še novo leto. Moram priznati, da so se letošnji prazniki že kar malce vlekli. Hrane pa je bilo v izobilju. Da bi bila mera polna, sem v tem času še rahlo zbolel. Boleči sklepi in predvsem razdraženo grlo s pogostim kašljem, ki so mi onemogočili, da bi se udeležil treningov v ljubljanskem centru FITMAN. Miha me je medtem že nekajkrat kontaktiral z namenom, da se dogovorimo za izvajanje vadb. Cilj ostaja namreč še vedno isti – pridobiti kvalitetno misično maso, očitno je menil, da sem obupal. Vendar temu ni tako. Le boleče grlo noče popusti. Že dolgo nisem spil toliko čaja v enem dnevu, kot ga v teh!

Moje stanje je trenutno, če izvzamem virozo, žal že skoraj takšno kot pred pričetkom obiskovanja centra. To je lep pokazatelj, kako hitro izgubimo pridelano moč, kondicijo, če je ne vzdržujemo redno. Že več kot mesečno odsotnost obiskovanja centra FITMAN bom težko hitro nadomestil.

Začeti bom moral znova!

Komaj že čakam nove meritve, saj upam, da je v meni ostalo vsaj kanček težko pridelane fizične kondicije. Po opravljenih meritvah bomo namreč ovrednotili dosežen rezultat, po potrebi prilagodili individualni program, predvsem pa začrtali nadaljni potek treningov do končnega cilja. Ob rednih obiskih in upoštevanju nasvetov osebnega trenerja verjamem, da rezultat ne more izostati.

Na družabnem omrežju Instagram me lahko medtem najdete pod imenom @IztokFranko. Tu boste lahko sledili kaj trenutno počnem, s čim se ubadam ter katere avtomobile testiram za portal Avto.Over.Net.

Prispevek je mnenje avtorja in ne izraža nujno stališča uredništva.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam