fbpx

Fitman12: V centru se večinoma izgublja kilograme

Blog, Zanimivosti

Toliko sem že zapisal o mojem projektu pridobivanje mišične mase, da sem popolnoma zapostavil bistvo centra Fitman. Največ “gostov” ga namreč obiskuje ravno zaradi “kontra” želje – izgubiti kilograme.

instafant mišostevanović

Toliko sem že napisal o mojem projektu pridobivanje mišične mase, da sem popolnoma zapostavil bistvo centra Fitman. Največ “gostov” ga namreč obiskuje ravno zaradi “kontra” želje – izgubiti odvečne kilograme.

Bistvo centra Fitman – hujšanje

Najpogostejši vzrok obiska centra na Rudniku, južnem delu Ljubljane, je namreč želja po izgubi odvečnih kilogramov in sprememba prehranjevalnih navad. Ravno napačen pristop k hrani namreč najpogosteje vpliva na našo prekomerno težo.

Motivacija

Vsekakor se je najtežje motivirati, a tudi na to imajo tu v centru odgovor. Stranke motivirajo s postavljanjem kratkoročnih ciljev, ki dajejo zagon za dosego končnega zastavljenega rezultata. Seveda je velika motivacija tudi napredek tako pri izgubljenih kilogramih, kot pri vedno večji vzdržljivosti in moči na treningih. Z rednimi meritvami telesnih segmentov in telesne sestave napredek ni viden samo v kilogramih, ampak tudi v rasti mišične mase in izgubi odstotke telesne maščobe.

Tudi slabo zdravstveno stanje je eden od dejavnikov, ki vplivajo na to, da človek nekaj mora spremeniti v svojem življenju in posledično obišče center kot je Fitman. Lahko bi rekli, da je to tudi eden od pogostejših motivov.

Rezultati?

Rezultati so ob upoštevanju navodil osebnih trenerjev, v tem primeru Polone in Miha, zagotovljeni. Programi zato tudi vsebujejo garancijo, ki zagotavlja določeno izgubo obsega telesnih segmentov. Če dejavnikov, ki bi vplivali na presnovo in delovanje telesa (hormoni, druga bolezenska stanja) ni, jih zastavljene cilje doseže 95 odstotkov! Velik poudarek, kot omenjeno, dajejo seveda tudi na prehrano, ki je pri vsem skupaj bistvena prav tako (celo bolj), kot redni treningi.

Prispevek je mnenje avtorja in ne izraža nujno stališča uredništva.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam