fbpx

Fitman13: Polona in Miha

Blog, Zanimivosti

Prav je, da predstavim tudi osebi, ki sta v mojem projektu #FITMAN zaslužena za to, da migam. Da treniran! Da švicam.

Prav je da na kratko predstavim tudi osebi, ki sta v mojem projektu #FITMAN zasluženi za to, da migam. Da treniran! Da švicam!

Največ časa se mi med treningi posveča Miha. Mladi osebni trener, ki se s treniranjem na različnih področjih, kot so odbojka, plavanje, fitnes, ukvarja že več kot šest let. V centru Fitman je prisoten zadnje tri leta. Nekoč se je aktivno udejstvoval v odbojki.

Miha FITMAN 2014

Polona je del ekipe, ki poskrbi za malce nežnosti v tem za moške namenjenem centru. Hec. Prav nič ne popušča in pogosto sem moral pri njej narediti več ponovitev, kot pri Mihi. Šalo na stran. S treniranjem se ukvarja pet let. Poprej je delala v partnerski poslovalnici Linea Snella, ki je namenjena ženski populaciji.

polona fitman 2014

Največje zadovoljstvo pri njunem delu je ljudem predstaviti zdrav in aktiven življenjski slog tako, da ga vzamejo za svojega in se v tej smeri razvijajo še naprej. Menim, da jima je to uspelo doseči tudi pri meni. V času, ko nimam na sporedu treningov opažam, da skrbim da se vsaj minimalno dnevno pritegnem. Predvsem imam v mislih kakšno vadbo stabilizacije, sklece, počepe in dvigovanje trupa.

Prispevek je mnenje avtorja in ne izraža nujno stališča uredništva.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam