fbpx

Fitman14: Sedaj se plava!

Blog, Zanimivosti

V drugi polovici marca sem objavil zadnjo objavo o projektu Fitman. Ne skrbite. Še vedno “migam”, a le malce drugače. Da obrazložim…

V drugi polovici marca 2014 sem objavil zadnjo objavo o projektu Fitman. Ne skrbite. Še vedno “migam”, a le malce drugače. Da obrazložim celotno “štorijo”…

Med marcem in junijem se je zgodilo precej. Zamenjal sem domovanje, preselil sem se v bistveno toplejše kraje in pričel delati v novem mednarodnem okolju. Vse to je zahtevalo precej časa in prilagajanja. Ampak! Menim, da se lahko zahvalim predvsem projektu Fitman, trenerjema Poloni in Mihi, da sem se naučil discipline. Vsekakor sta mi jo “vcepila” v mojo podzavest z rednimi obiski centra Fitman na Rudniku v Ljubljani.

iztok franko plavanje fitman maj 2014Trenutno se sicer ne obremenjujem več s prehrano. Nimam niti časa razmišljati kako bi zaužil dovolj hrane, da bi želel pridobiti željene kilograme. Tega smo se zavedali že v Ljubljani. A, ponosen sem in hvaležen trenerjema, da sem sedaj tako “priden” in redno treniram. Ko sem si uspel postaviti v novem okolju nekakšen okviren ritem življenja v Dubaju sem vanj vključil skoraj vsakodnevno vstajanje ob približno 6. uri zjutraj. Sledi manjši zajtrk ob bazenu ter aktivno plavanje 15-20 minut, nakar sledi ena ali dve seriji sklec. Le teh sedaj naredim približno 100 na dan (polovico pred spanjem). Odvisno od počutja. Po jutranji rekreaciji se odpravim opazno boljšega počutja v službo. Predvsem pa opažam, da se mi mišice prav lepo krepijo.

Ob tem bi rad zaključil, da sta Polona in Miha opravila svoje delo. “Vcepila” sta mi zagnanost za redne treninge. Sedaj je vse na meni, da “pojačam” prehrano in tako pridobim še dodante kvalitetne kilograme. Trenutno ohranjam težo pri približno 65 kilogramih, upoštevajoč da zaužijem precej več zelenjave in sadja, kot sem ga v Sloveniji.

Vsi, ki želite narediti nekaj dobrega za svoje telo. Storite to sedaj! V tem trenutku. Začetek je najtežji. Včasih potrebujemo nekoga, kot je center Fitman, da sploh vemo kje in kako začeti. Srečno.

V kolikor vas zanima življenje v Dubaju, vabljeni k sledenju mojega Instagram profila @iztokfranko oziroma bloga iztokfranko.si.

Prispevek je mnenje avtorja in ne izraža nujno stališča uredništva.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam