fbpx

Francoska igralka je naš navdih za pomladni modni slog!

Moda, Novice, Prva stran, trend

Alma Jodorowsky je na Chanelovi modni reviji dokazala, da ima dovršen slog, ki lahko navdihne tudi nas.

Pomlad nas kliče k nezapletenim, a učinkovitim modnim kombinacijam, ki so polne poleta, zanosa, svežine in na novo prebujene življenjske energije ter igrivosti. Preprosto in navdihujoče – prav to si spomladi želimo vse ženske, ne glede na svoja leta ali aktualne modne trende!

Naš navdih je tokrat mlada francoska igralka Alma Jodorowsky, ki je s svojim zadnjim stylingom takoj pritegnila pozornost ne le uličnih fotografov, instagramerjev ter drugih ljubiteljev mode, ampak je prepričala tudi modne urednike in kajpada nas, ki modo spremljamo.

Alma se je opredelila za tipičen francoski šik in pri tem posnemala starejše stilske vzornice, med drugim se opazi vpliv filmske boginje Brigitte Bardot in dansko-francoske igralke, pisateljice, pevke in režiserke Anne Karine. Obetavna igralka se je nedavno udeležila modne revije v Parizu, na kateri je Chanel predstavil svojo novo Cruise kolekcijo, slednjo so zasnovali v duhu tipične francoske klasike & šika, toda na svež, mladosten ter sodoben način.

?? #CHANELCruise ?

A post shared by Alma Luna Jodorowsky (@almajodorowsky) on

Alma se je ob tej priložnosti odločila za kašmir: iz te plemenite volne je narejeno tako belo mini krilo, ki ga nosi, kot tudi rumen pulover s kratkimi rokavi. Igro barv je nadgradila s svetlo rdečo Chanelovo torbico iz žameta in črnimi sandali z jermenčki, vse s podpisom Chanel, seveda.

Simpatična rjavolaska se je odločila za spuščene lase rahlo razmršenega videza. Kar se tiče modnih dodatkov, je izbrala diskretne uhane, tanko verižico okoli vratu in statement črno zapestnico. Še naša ocena za slog: odlično!

 

Foto: Instagram, Pinterest, Zimbio


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam