fbpx

Francozinje: 10 stilskih trikov za vitkejšo postavo

Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda

Francozinje se zatekajo k različnim zvijačam, da so videti vitkejše, posnemajte jih!

Vse Parižanke nimajo idealne postave v obliki peščene ure, vendar pa za doseganje tega učinka uporabijo jakno.  Ni skrivnost, da se Francozinje zatekajo k različnim stilskim zvijačam, da skrijejo telesne pomanjkljivosti in poudarijo ženstvene lastnosti ali atribute. Tudi mi smo jim sledili in ugotovili, kako to počnejo.

Povsem klasičnemu kosu garderobe uspejo dati pridih urbanosti in ‘cool’ videza, elegantna oblačila predelajo za vsakodnevni ulični slog, vitke linije pa ne dobijo z basanjem z rogljički, ampak s skrbno izbranimi kroji in stilskimi ukanami.

Od Jeanne Damas in Caroline de Maigret, do šik blondinke, ki je ustanovila bloga Adenorah, pri njih smo si sposodili 10 navdihov, kako skriti dele telesa, na ketere nismo najbolj ponosni.

Monokromni videz od glave do pet, ki zajema tudi obutev ter modne dodatke, bo skril pa odvečnih kilogramov na vas. Pomembno je, da linija ni prekinjena, vključite lahko tudi bluzo in pas v isti barvi.

Pasu morda res ne potrebujete, pa ga vseeno vključite v svoj outfit. Najboljše boste videti, če ga zavežete okoli pasu na njegovem najožjem delu.

Jakno zamenjajte z daljšim suknjičem (blejzerjem) ali trenč plaščem za pomlad in prehodno vreme, tako boste dosegle videz podaljšane silhuete.

Klasična krila kroja A kroja ‘presekajo’ noge in jih vizualno skrajšajo, zato poiščite asimetrično krojena krila. Precej bolj bodo laskala vaši postavi.

Bez črt ne bo šlo niti to poletje, če hočete vizualno podaljšati trup, izberite vertikalne črte. Razpnite gumbe na srajci, da uskladite silhueto.

Krilo, krojeno v obliki svinčnika je tisti kos, ki ga najdemo v garderobi vsake Francozinje.

Hlače z visokim pasom so ‘must-have’ oblačilo vsakega it dekleta. Stavite na temnejše barve, noge pa optično podaljšajte s pomočjo visokih pet.

Telo lahko navidezno podaljšate tudi z uporabo tanjšega in daljšega šala.

Še vedno niste sprejele hlač ali kavbojk na zvonec? Pozabite na skinny jeans, volumen spodaj bo ustvaril ravnotežje s širino vaših bokov.

Hlače in čevlji naj bodo v isti barvi, kar podaljša silhueto in vam optično odvzame odvečne kilograme ter vas naredi na videz vitkejšo.

 

Foto: W Magazine, Anchors&Sirens, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam